Onze werkwijze

Home » Werkwijze

Te nemen stappen

Als we aan de slag gaan met je nieuwe website doorlopen we een aantal stappen. Hoe ziet dit eruit?

In een intake (online of bij ons op kantoor) bespreken we je wensen en onze ideeën voor de nieuwe site. Kennismaken dus en de planning samen doornemen. Wij gaan aan de slag met de conceptversie. De website wordt opgezet & ingericht in jouw huisstijl. Jullie kunnen feedback geven op de belangrijkste pagina’s. De wijzigingen worden doorgevoerd en de website wordt na een 2e feedbackronde live gezet. Ps: natuurlijk is je website nooit klaar. De oplevering van de nieuwe website is een begin. Tijdens onze samenwerking stellen we je graag voor aan onze online marketing collega’s van daar-om.nl, hiermee zorgen we ervoor dat je website nieuwe leads & klanten gaat opleveren!

Verder leuk om te weten:

 • Je hebt één aanspreekpersoon.
 • Je bent altijd welkom bij ons op kantoor.
 • Je ontvangt een WordPress training bij oplevering.
 • Het design wordt afgestemd op je huisstijl.
 • We denken mobile first, desktop second.
 • Snelle oplevering >> geen maanden wachten!
 • Veilige hosting van je website op een Nederlandse server.
Gebruiksvriendelijk
WordPress werkt intuïtief. Onze ervaring is dat het een prettig CMS is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.
Continue ontwikkeling
WordPress kent wereldwijd een grote community waarin continue wordt gewerkt om het CMS slimmer en beter te krijgen. Dit geldt zowel voor de core als voor de vele plugins die worden ontwikkeld.
Onbeperkte functionaliteiten
WordPress is schaalbaar en er zijn meer dan 25.000 verschillende plugins beschikbaar. Elke plugin is een losse functionaliteit. En als een bepaalde functionaliteit niet bestaat dan kan het ontwikkeld worden.
Leverancier- onafhankelijk
WordPress is open source. Dit betekent dat elke ontwikkelaar toegang heeft tot de code. Er zijn dus meerdere WordPress leveranciers in de markt.
Compatibiliteit met alle devices
WordPress thema’s zijn geschikt voor alle devices en schermresoluties. Dit klinkt technisch maar houdt in dat alle bezoekers je website optimaal kunnen bezoeken.
Zoekmachine- optimalisatie
Bij de ontwikkeling van WordPress is altijd rekening gehouden met goede vindbaarheid in zoekmachines. Ook zijn er veel plugins beschikbaar die zorgen voor betere vindbaarheid en een snellere website.
Kosten
Doordat de basis van WordPress als klaar is kunnen we relatief snel een website opzetten. Dit scheelt tijd en dus geld. Geld wat je beter kunt investeren in online marketing en bijvoorbeeld juiste content voor je website.

Waarom we werken met WordPress

Elke website we wij ontwikkelen wordt gemaakt met WordPress. WordPress is een Content Management Systeem. WordPress kent een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere Content Management Systemen. Hieronder een aantal uitgelicht.

Daar-so.nl Weblicentie

Daar-so.nl Weblicentie
Snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van een website zijn erg belangrijk. Prettig voor Google & prettig voor de bezoeker. Bij een WordPress website zijn updates van plugins en van WordPress zelf belangrijk om de site werkend en veilig te houden. Om dit te kunnen waarborgen, gaat iedere website gepaard met de daar-so weblicentie. De licentie bestaat uit de volgende onderdelen:

 

 • Hosting van je website.
 • Updates van WordPress en plugins.
 • Dagelijkse backup.
 • WordPress Thema licentie en
 • Gravityforms licentie.
 • SSL-certificaat.

Ben jij al succesvol online?

Lees meer over daar-so.nl

Snelle, betaalbare en succesvolle websites voor ambitieuze MKB'ers. Daarvoor kun je bij daar-so.nl terecht. Meer weten?

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!