Portfolio

Home » Portfolio

Door daar-so.nl ontwikkeld

Commerciële webshops, zakelijke websites of juist enorm creatieve designs: het portfolio van daar-so.nl is erg uiteenlopend. Over de afgelopen jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan en meer dan 200 websites met veel plezier mogen ontwerpen. Neem vooral eens een kijkje.

Branche: Retail
Project Naam: Honingvandeimker

Branche: Retail
Project Naam: KlimTotaal

Branche: Accountancy
Project Naam: Vivan

Branche: Event styling
Project Naam: Farrows

Bij daar-so.nl ben ik webdesigner. Ik vind de vormgeving van een website het leukst om me mee bezig te houden. Ook houd ik van een uitdaging binnen een project.

Iris, Webdeveloper

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!