Home » Onze diensten » Website Support

Website support

Support na livegang

Ook nadat je website live is gegaan, helpen wij je graag verder. Een website is namelijk nooit helemaal ‘af’ en er zijn altijd mogelijkheden tot verbetering. Of het nu gaat om het bijwerken van informatie, het toevoegen van nieuwe bedrijfsfoto’s of het uitbreiden van pagina’s om je online vindbaarheid te vergroten, wij staan voor je klaar. Binnen de WordPress omgeving kun je als klant deze aanpassingen zelf gemakkelijk doorvoeren. Wanneer je liever hebt dat wij het voor je regelen, nemen wij die zorgen (op verzoek) graag uit handen.

Daarnaast bieden wij ook een serviceabonnement aan. Dit abonnement omvat een flexibel aantal uren waarin wij werken aan de optimalisatie van je website. Wij zorgen voor een evenwichtige mix tussen proactieve verbeteringen en de tijd die nodig is voor de aanpassingen die jij aanvraagt. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op!

Voordelen

Support zelf doen of uitbesteden

Met WordPress kun je gemakkelijk afbeeldingen en teksten aanpassen, maar we doen het ook graag voor je

Mogelijkheid tot service abonnement

Het serviceabonnement zorgt ervoor dat je website actueel blijft en voorkomt onverwachte verrassingen

Wil jij online een betere zichtbaarheid hebben?

daar-so.nl serviceabonnement

Houd je website optimaal met ons serviceabonnement. Je website is een belangrijk middel om je bedrijf te presenteren. Hoe mooi je website nu ook is, ongemerkt veroudert deze sneller dan je denkt. Het internet is namelijk constant in beweging: de voorkeuren van bezoekers veranderen en de technologische mogelijkheden worden steeds groter. Het is dus belangrijk dat je website regelmatig service krijgt, zoals designaanpassingen en technische verbeteringen om je website up-to-date en prestatiegericht te houden. Om hierin te voorzien hebben wij het serviceabonnement.

N

Een website die niet verouderd

N

Flexibele aantal uren

N

Geen onverwachte verrassingen

Dit abonnement biedt een flexibel aantal uren waarin wij je website verbeteren. Hierin is het mogelijk om kleine aanpassingen aan te vragen waar je zelf niet aan toe komt, zoals het plaatsen van nieuwe teksten of foto’s. Het aantal uren dat we besteden aan het verbeteren spreken we samen af. Deze uren zullen op jaarbasis vastgesteld worden. Het is dus mogelijk om het totale aantal uren over het gehele jaar te verspreiden. Op deze manier is er dus genoeg budget voor een groter project aan het begin of eind van het jaar.

Wij zorgen ervoor dat er balans is tussen de zaken die we proactief oppakken en de tijd die nodig is voor de door jou aangevraagde aanpassingen. Je betaalt hiervoor een vast tarief per maand. Door het abonnement in deze vorm aan te bieden kom je niet onverwachts voor verrassingen te staan.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Ga naar de veelgestelde vragen pagina of  neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Waarom werken jullie met WordPress?

WordPress is een open source beheersysteem, wat betekent dat het systeem zelf gratis te gebruiken is. Het wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt én doorontwikkeld. Websites ontwerpen in WordPress is daarnaast relatief eenvoudig, waardoor je als klant ook zelf aanpassingen kan doen binnen je website.

Mijn website is niet snel genoeg. Kunnen jullie dat oplossen?

Ja, dat kunnen wij. Een langzame website is nadelig voor je vindbaarheid in Google en natuurlijk hartstikke vervelend voor je bezoekers. Die hebben namelijk over het algemeen niet de hele dag de tijd. De kans is groot dat ze daardoor een bezoekje brengen aan de concurrent, en dat wil je niet. Reden genoeg dus voor een nieuwe website! Bij daar-so.nl ben je zeker van een snelle én betrouwbare website.

Maken jullie ook websites met andere beheersystemen?

Elk content management systeem vergt specifieke kennis. Bij daar-so.nl zijn we gespecialiseerd in het werken met WordPress. Al onze websites worden daarom uitsluitend door middel van dit CMS gemaakt. Voor het ontwikkelen van webshops maken we gebruik van verschillende e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopify. Zo kunnen we altijd de perfecte oplossing voor jouw webshop realiseren.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

Bij daar-so.nl zorgen we ervoor dat jouw website meetbaar wordt gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk bijhouden hoe vaak bepaalde formulieren worden ingevuld. Daarnaast werken de online specialisten van daar-om.nl met Google Analytics en Google Tagmanager. Deze software meet het gedrag van je bezoekers door middel van een code op je website. Zo kom je te weten hoe vaak bepaalde pagina’s worden bezocht, hoe lang bezoekers op deze pagina’s blijven en welke acties ze uitvoeren. Op basis hiervan kan je website geoptimaliseerd worden. Werk je al met Google Analytics? Dan kunnen wij deze code gemakkelijk overzetten naar je nieuwe website.

Hoe haal ik meer klanten uit de website?

Een goede website is het halve werk. Het is belangrijk dat je website niet alleen mooi, maar ook duidelijk en actiegericht is. Daar zorgen wij bij daar-so.nl voor. Bij het bouwen van je nieuwe website houden wij altijd in gedachten dat deze goed vindbaar moet zijn in Google en moet aansturen tot actie. Dit doen we bijvoorbeeld door het plaatsen van strategische CTA’s (zogenaamde call-to-action’s), welke de bezoeker aanmoedigen om actie te ondernemen op de website. Wil je nog meer resultaat behalen? Dan raden wij aan om samen met daar-om.nl aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website, bijvoorbeeld door middel van CRO of Google Analytics. Meten is weten!