Home » Online Marketing

Online Marketing

Online marketing specialist voor het MKB

Bij daar-so.nl ontwikkelen we websites vanuit een marketing oogpunt. Onze websites zijn daardoor niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk en conversiegericht. Techniek en marketing gaan bij ons hand in hand door de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf, daar-om.nl. Dus ben jij een MKB’er en wil jij, naast een splinternieuwe website, ook gebruik maken van vele andere online marketing diensten? Dan ben je bij daar-om.nl aan het goede adres.

Daar-om.nl is een Google Premier partner, gespecialiseerd in het optimaal helpen van het MKB in Nederland én daarbuiten. Onze ambitie? De ‘one-stop online marketing shop’ zijn voor alle MKB’ers die meer klanten zoeken en beter online vindbaar willen zijn.

Dagelijks helpen onze professionals honderden MKB-ondernemingen aan meer klanten, meer leads en meer kwalitatieve bezoekers. Alles om jouw bedrijf online meer rendement te laten behalen.

Voordelen

Websites vanuit een marketing oogpunt

Onze websites zijn zeer geschikt om online marketing op uit te oefenen.

Google Premier Partner

Daar-om.nl is Google Premier Partner en gespecialiseerd in het optimaal helpen van MKB.

Wil jij online een betere zichtbaarheid hebben?

Ik wil meer weten over

Ons moederbedrijf daar-om.nl is in meerdere markten thuis. Heb je vragen over een van deze diensten? Neem contact met ons op. Onze ervaren specialisten vertellen je graag hoe wij jou kunnen helpen om je online doelstellingen te behalen.

Teksten op een website geven sturing aan jouw leads. Dankzij goede website teksten weet jouw potentiële klant precies wat jij voor ze kan betekenen. Daarnaast dragen SEO teksten bij aan jouw online vindbaarheid; ook niet onbelangrijk.

Veel van onze klanten zetten Google Ads in. Waarom? Google Ads is één van de meest logische oplossingen om meer klanten te krijgen. Het uitbesteden van je Google Ads aan onze gecertificeerde specialisten zorgt voor meer rendement én een flinke tijdbesparing! Ben je reeds actief met adverteren op Google? We doen graag een vrijblijvende Google Ads Scan voor je!

CRO, of conversie optimalisatie, helpt je om meer klanten te halen uit je websitebezoekers. Door je website te optimaliseren op basis van data en bezoekersgedrag, zorg je dat meer bezoekers de gewenste acties uitvoeren, zoals een aankoop doen of contact opnemen.

Mensen zijn meer online te vinden dan ooit tevoren. Jouw potentiële klanten besteden veel tijd op social media, in hun mailbox en op Google. Daarom is het belangrijk dat jij ook op deze kanalen aanwezig bent met de juiste content. Wij helpen je daar graag bij!

Geef je bedrijf een boost met innovatieve content creatie en til je naamsbekendheid naar nieuwe hoogten met de volgende diensten: copywriting, whitepapers, klantcases, fotografie, videografie, grafische vormgeving, huisstijl en creatieve concepten. 

Beeld, of het nu beweegt of niet, is van fundamenteel belang voor jouw content marketing. Visuele content trekt aandacht en wordt sneller verwerkt door de hersenen dan tekst. 

Interesse?

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Ga naar de veelgestelde vragen pagina of  neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Waarom werken jullie met WordPress?

WordPress is een open source beheersysteem, wat betekent dat het systeem zelf gratis te gebruiken is. Het wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt én doorontwikkeld. Websites ontwerpen in WordPress is daarnaast relatief eenvoudig, waardoor je als klant ook zelf aanpassingen kan doen binnen je website.

Mijn website is niet snel genoeg. Kunnen jullie dat oplossen?

Ja, dat kunnen wij. Een langzame website is nadelig voor je vindbaarheid in Google en natuurlijk hartstikke vervelend voor je bezoekers. Die hebben namelijk over het algemeen niet de hele dag de tijd. De kans is groot dat ze daardoor een bezoekje brengen aan de concurrent, en dat wil je niet. Reden genoeg dus voor een nieuwe website! Bij daar-so.nl ben je zeker van een snelle én betrouwbare website.

Maken jullie ook websites met andere beheersystemen?

Elk content management systeem vergt specifieke kennis. Bij daar-so.nl zijn we gespecialiseerd in het werken met WordPress. Al onze websites worden daarom uitsluitend door middel van dit CMS gemaakt. Voor het ontwikkelen van webshops maken we gebruik van verschillende e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopify. Zo kunnen we altijd de perfecte oplossing voor jouw webshop realiseren.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

Bij daar-so.nl zorgen we ervoor dat jouw website meetbaar wordt gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk bijhouden hoe vaak bepaalde formulieren worden ingevuld. Daarnaast werken de online specialisten van daar-om.nl met Google Analytics en Google Tagmanager. Deze software meet het gedrag van je bezoekers door middel van een code op je website. Zo kom je te weten hoe vaak bepaalde pagina’s worden bezocht, hoe lang bezoekers op deze pagina’s blijven en welke acties ze uitvoeren. Op basis hiervan kan je website geoptimaliseerd worden. Werk je al met Google Analytics? Dan kunnen wij deze code gemakkelijk overzetten naar je nieuwe website.

Hoe haal ik meer klanten uit de website?

Een goede website is het halve werk. Het is belangrijk dat je website niet alleen mooi, maar ook duidelijk en actiegericht is. Daar zorgen wij bij daar-so.nl voor. Bij het bouwen van je nieuwe website houden wij altijd in gedachten dat deze goed vindbaar moet zijn in Google en moet aansturen tot actie. Dit doen we bijvoorbeeld door het plaatsen van strategische CTA’s (zogenaamde call-to-action’s), welke de bezoeker aanmoedigen om actie te ondernemen op de website. Wil je nog meer resultaat behalen? Dan raden wij aan om samen met daar-om.nl aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website, bijvoorbeeld door middel van CRO of Google Analytics. Meten is weten!