Online marketing

Home » Online marketing

Online marketing specialist voor het MKB

Ben je MKB-er en op zoek naar een geschikte online marketing partner? Maak kennis met ons moederbedrijf daar-om.nl.

daar-om.nl is een Google Premier Partner, gespecialiseerd in het optimaal helpen van het MKB in Nederland en daarbuiten. Onze ambitie? Dé ‘one-stop online marketing shop’ zijn voor alle MKB-ers die meer klanten zoeken.

Dagelijks helpen onze 50 professionals honderden MKB bedrijven aan meer klanten, meer leads en meer kwalitatieve bezoekers. Alles om jouw bedrijf online meer rendement te laten behalen.

Ik wil meer weten over

Teksten op een website geven sturing aan jouw leads. Dankzij goede website teksten weet jouw potentiële klant precies wat jij voor ze kan betekenen. Daarnaast dragen SEO teksten bij aan jouw online vindbaarheid; ook niet onbelangrijk.

Veel van onze klanten zetten Google Ads in. Waarom? Google Ads is één van de meest logische oplossingen om meer klanten te krijgen. Het uitbesteden van je Google Ads aan onze gecertificeerde specialisten zorgt voor meer rendement én een flinke tijdbesparing! Ben je reeds actief met adverteren op Google? We doen graag een vrijblijvende Google Ads Scan voor je!

Een ander woord voor CRO is conversie optimalisatie. Het is het datagedreven optimaliseren van je website op basis van je (website)bezoekersgedrag. Kort gezegd; hoe krijg je meer kopers uit je websitebezoekers.

Mensen zijn meer online te vinden dan ooit tevoren. Jouw potentiële klanten besteden veel tijd op social media, in hun mailbox en op Google. Daarom is het belangrijk dat jij ook op deze kanalen aanwezig bent met de juiste content. Wij helpen je daar graag bij!

Beeld, of het nu beweegt of niet, is van fundamenteel belang voor jouw content marketing. Visuele content wordt sneller verwerkt door de hersenen dan tekst. Dit maakt fotografie en video tot de ultieme aandachtstrekker.

Ben jij al succesvol online?

Lees meer over
daar-so.nl

Snelle websites die goed converteren. Dat is daar-so.nl. Wij maken websites voor het MKB tegen scherpe tarieven.

Neem vrijblijvend contact op

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Details

Adres

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Routebeschrijving

Telefoonnummer

Mobielvriendelijk
Resultaatgericht
Goed vindbaar

Vragen?

Bel direct een van onze experts

daar-so.nl

Succesvol Online

 

Over ons

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050-205 06 76