Home » Weblicentie & Support

Weblicentie & support

daar-so.nl support

Een goede website is nooit af. Ook nadat je website live is gegaan, helpen wij je graag verder. Naast het standaard technische onderhoud wat bij de weblicentie zit inbegrepen, moet een website natuurlijk ook inhoudelijk actueel blijven. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten of het toevoegen van nieuwe foto’s. Dit kan je als klant gemakkelijk zelf doen binnen de WordPress omgeving, maar het is ook mogelijk dit over te laten aan daar-so.nl. Handig als je niet zo’n held bent met computers of er simpelweg geen tijd voor hebt. Voor dergelijke werkzaamheden rekenen we een tarief van 110 euro per uur excl. BTW.

Support taken worden uitgevoerd op verzoek en achteraf gefactureerd. Voor elk support verzoek wordt minimaal 30 minuten aan werk in rekening gebracht.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot een serviceabonnement. Dit abonnement bestaat uit een flexibel aantal uren dat wij besteden aan het verbeteren van je website. Meer weten?

Voordelen

Website gemakkelijk zelf aan te passen

Door de WordPress omgeving zijn afbeeldingen en teksten gemakkelijk zelf aan te passen maar wij doen het ook graag voor je.

Service abonnement

Het serviceabonnement zorgt ervoor dat je website niet verouderd en dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wil jij online een betere zichtbaarheid hebben?

De daar-so weblicentie

De snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van een website is voor ons van groot belang. Om een website veilig en functionerend te houden, gaat iedere website gepaard met een daar-so.nl weblicentie. Hiermee zijn onze klanten verzekerd van een totaalpakket, bestaande uit een gloednieuwe website én het onderhoud daarvan. Met onze weblicentie bieden wij:

De hosting van een website doen we bij daar-so.nl zelf. Door het beheer in eigen hand te houden, kunnen we ten alle tijde snel handelen. Met onze active monitoring zorgen we er bovendien voor dat je website altijd optimaal presteert. 

Divi & Gravity Forms Licentie
Al onze websites worden gebouwd met het WordPress Divi thema. Daarnaast gebruiken we Gravity Forms om één of meerdere contactformulieren aan de website toe te voegen. De licenties hiervan zitten standaard bij onze weblicentie inbegrepen.

SSL-certificaat
De veiligheid van je website is tegenwoordig enorm belangrijk. Daarom voorzien wij elke website van een SSL-certificaat. Dit certificaat beveiligt de gegevens van websitebezoekers en zorgt ook nog eens voor een betere vindbaarheid in Google. Win-win! 

Bij daar-so.nl voeren we regelmatig updates uit om je website en bijbehorende plugins draaiende te houden. Zo is het systeem achter je website altijd up-to-date. Is dit niet het geval, dan loop je het gevaar dat je website niet meer functioneert. Met onze weblicentie hoef je je hier gelukkig geen zorgen over te maken.

Wij maken dagelijks een backup van je website. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen wij altijd een backup terugzetten. Je website en je gegevens blijven dus altijd veilig bewaard.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Zelf je website verbeteren?

Bekijk hier de tips!

Zorg voor goede metadescriptions. Al onze websites zijn voorzien van de Yoast plug-in. Hiermee kun je gemakkelijk onder elke pagina je metadescription invullen en controlleren op de kwaliteit.

 

Zorg dat je afbeeldingen het juiste formaat hebben. Zo hoeft een foto op je website niet groter te zijn dan 800 x 400 px en je header foto’s niet breder dan 1920 px. Zorg ook dat je afbeeldingen relevante titels hebben, zo scoor je beter in Google. 

Internetters zijn heel ongeduldig. Een bezoeker bepaalt al in enkele seconden of hij verder wil kijken of de website weer verlaat. De eerste indruk is dus erg belangrijk. Gebruik aansprekende foto’s en voorkom spelfouten in teksten. Verleid de bezoeker met aantrekkelijke koppen en denk aan de call-to-actions op de site. Doormiddel van een call-to-action, bijvoorbeeld in de vorm van een knop, begeleid je de bezoeker gelijk in de goede richting.

Houd je website up-to-date. Een slecht werkende website is enorm vervelend voor een bezoeker. Denk hier bijvoorbeeld aan doodlopende links, verlopen acties en foutladende webpagina’s. Herstel deze fouten gelijk op je website.

 

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Ga naar de veelgestelde vragen pagina of  neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Waarom werken jullie met WordPress?

WordPress is een open source beheersysteem, wat betekent dat het systeem zelf gratis te gebruiken is. Het wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt én doorontwikkeld. Websites ontwerpen in WordPress is daarnaast relatief eenvoudig, waardoor je als klant ook zelf aanpassingen kan doen binnen je website.

Mijn website is niet snel genoeg. Kunnen jullie dat oplossen?

Ja, dat kunnen wij. Een langzame website is nadelig voor je vindbaarheid in Google en natuurlijk hartstikke vervelend voor je bezoekers. Die hebben namelijk over het algemeen niet de hele dag de tijd. De kans is groot dat ze daardoor een bezoekje brengen aan de concurrent, en dat wil je niet. Reden genoeg dus voor een nieuwe website! Bij daar-so.nl ben je zeker van een snelle én betrouwbare website.

Maken jullie ook websites met andere beheersystemen?

Elk content management systeem vergt specifieke kennis. Bij daar-so.nl zijn we gespecialiseerd in het werken met WordPress. Al onze websites worden daarom uitsluitend door middel van dit CMS gemaakt. Voor het ontwikkelen van webshops maken we gebruik van verschillende e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopify. Zo kunnen we altijd de perfecte oplossing voor jouw webshop realiseren.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

Bij daar-so.nl zorgen we ervoor dat jouw website meetbaar wordt gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk bijhouden hoe vaak bepaalde formulieren worden ingevuld. Daarnaast werken de online specialisten van daar-om.nl met Google Analytics en Google Tagmanager. Deze software meet het gedrag van je bezoekers door middel van een code op je website. Zo kom je te weten hoe vaak bepaalde pagina’s worden bezocht, hoe lang bezoekers op deze pagina’s blijven en welke acties ze uitvoeren. Op basis hiervan kan je website geoptimaliseerd worden. Werk je al met Google Analytics? Dan kunnen wij deze code gemakkelijk overzetten naar je nieuwe website.

Hoe haal ik meer klanten uit de website?

Een goede website is het halve werk. Het is belangrijk dat je website niet alleen mooi, maar ook duidelijk en actiegericht is. Daar zorgen wij bij daar-so.nl voor. Bij het bouwen van je nieuwe website houden wij altijd in gedachten dat deze goed vindbaar moet zijn in Google en moet aansturen tot actie. Dit doen we bijvoorbeeld door het plaatsen van strategische CTA’s (zogenaamde call-to-action’s), welke de bezoeker aanmoedigen om actie te ondernemen op de website. Wil je nog meer resultaat behalen? Dan raden wij aan om samen met daar-om.nl aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website, bijvoorbeeld door middel van CRO of Google Analytics. Meten is weten!