Weblicentie & Support

Home » Weblicentie & Support

Technisch onderhoud

De daar-so.nl weblicentie

Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van uw website. Dit doen wij met dagelijkse back-ups.

Mocht er iets mis gaan waardoor u gegevens kwijt raakt zetten wij altijd de back-up van de dag ervoor terug. 

De hosting van de websites doen wij zelf. Onze partner Van Oers automatisering zit bij ons op de vloer, hierdoor hebben we direct contact met hun en kunnen we snel handelen.

Wij zorgen ervoor dat de draaiende WordPress omgeving met de plug-ins die jou website nodig heeft voor het beste resultaat altijd up-to-date is. Zo testen wij ook altijd de plug-ins voordat deze op de website geplaatst wordt, zo blijft de website veilig en betrouwbaar. 

De website die wij bouwen draaien in het Divi thema, daarnaast voorzien wij de website met een of meerdere contact formulieren. Deze formulieren zijn Gravity Forms. De inschrijvingen via deze formulieren worden achter op de website opgeslagen, mocht je mail er dan eens uit liggen vangt dit systeem altijd de inschrijvingen op. 

Een goede website tegenwoordig is voorzien van een SSL certificaat. Dit certificaat zegt niet alleen tegen je bezoekers, deze website is veilig maar zorgt er ook voor een betere notering in Google. 

Ben jij al succesvol online?

Lees meer over
daar-so.nl

Snelle websites die goed converteren. Dat is daar-so.nl. Wij maken websites voor het MKB tegen scherpe tarieven.

Werkwijze na oplevering

Website support

Een goede website is nooit af, wij kunnen jou helpen jou daar-so.nl website te verbeteren.

Naast het standaard technische onderhoud wat bij de weblicentie zit inbegrepen, moet een website natuurlijk ook qua inhoud up-to-date blijven. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij opdrachtgever, maar kan worden uitbesteed aan daar-so.nl. Voor dergelijke werkzaamheden geldt ons support tarief van 80 euro per uur exclusief BTW. Werkzaamheden worden uitgevoerd op verzoek, dus zonder vaste maandelijkse kosten. De minimale tijd die in rekening wordt gebracht bedraagt 30 minuten per supportvraag. Er geldt geen no cure no pay-voorwaarde. De werkzaamheden worden achteraf gefactureerd. 

Support nodig?

Heb je hulp nodig met je daar-so.nl website? Neem dan contact op, wij helpen je graag! Tevens kunnen wij met jou zitten om je website uit te leggen zodat je voortaan zelf de aanpassingen kunt doorvoeren.

Zelf je website verbeteren? Bekijk hier de tips! 

Metadescriptions

Zorg voor goede metadescriptions. Al onze websites zijn voorzien van de Yoast plug-in. Hiermee kun je gemakkelijk onder elke pagina je metadescription invullen en controlleren op de kwaliteit.

Afbeeldingen

Zorg dat je afbeeldingen het juiste formaat hebben. Zo hoeft een foto op je website niet groter te zijn dan 800 x 400 px en je header foto’s niet breder dan 1920 px. Zorg ook dat je afbeeldingen relevante titels hebben, zo scoor je beter in Google.

Content

Schrijf relevante content. Zorg dat je boodschap goed duidelijk wordt en past bij je bedrijf. Denk ook aan de SEO van de teksten. Relevante zoekwoorden in de teksten zorgen voor een betere score in Google.

Verleiding

Internetters zijn heel ongeduldig. Een bezoeker bepaalt al in enkele seconden of hij verder wil kijken of de website weer verlaat. De eerste indruk is dus erg belangrijk. Gebruik aansprekende foto’s en voorkom spelfouten in teksten. Verleid de bezoeker met aantrekkelijke koppen en denk aan de call-to-actions op de site. Doormiddel van een call-to-action, bijvoorbeeld in de vorm van een knop, begeleid je de bezoeker gelijk in de goede richting.

Herstel

Houd je website up-to-date. Een slecht werkende website is enorm vervelend voor een bezoeker. Denk hier bijvoorbeeld aan doodlopende links, verlopen acties en foutladende webpagina’s. Herstel deze fouten gelijk op je website.

Binnen daar-so.nl ben ik webdeveloper / designer van websites. Wat ik het leukste aan mijn werk vind, is dat elk project uniek is .
en dat je voor elk project een specifieke oplossing moet vinden. Op deze wijze blijf ik mezelf altijd ontwikkelen

Mark, Webdeveloper

Neem vrijblijvend contact op

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Details

Adres

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Routebeschrijving

Telefoonnummer

Mobielvriendelijk
Resultaatgericht
Goed vindbaar

Vragen?

Bel direct een van onze experts

daar-so.nl

Succesvol Online

 

Over ons

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050-205 06 76