Weblicentie & Support

Home » Weblicentie & Support

Technisch onderhoud

De daar-so.nl weblicentie

De snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van een website is voor ons van groot belang. Om een website veilig en functionerend te houden, gaat iedere website gepaard met een daar-so.nl weblicentie. Hiermee zijn onze klanten verzekerd van een totaalpakket, bestaande uit een gloednieuwe website én het onderhoud daarvan. Met onze weblicentie bieden wij:

Hosting

De hosting van een website doen we bij daar-so.nl zelf. Door het beheer in eigen hand te houden, kunnen we ten alle tijde snel handelen. Met onze active monitoring zorgen we er bovendien voor dat je website altijd optimaal presteert. 

Divi & Gravity Forms licentie

Al onze websites worden gebouwd met het WordPress Divi thema. Daarnaast gebruiken we Gravity Forms om één of meerdere contactformulieren aan de website toe te voegen. De licenties hiervan zitten standaard bij onze weblicentie inbegrepen.

SSL-certificaat

De veiligheid van je website is tegenwoordig enorm belangrijk. Daarom voorzien wij elke website van een SSL-certificaat. Dit certificaat beveiligt de gegevens van websitebezoekers en zorgt ook nog eens voor een betere vindbaarheid in Google. Win-win! 

Updates

Bij daar-so.nl voeren we regelmatig updates uit om je website en bijbehorende plugins draaiende te houden. Zo is het systeem achter je website altijd up-to-date. Is dit niet het geval, dan loop je het gevaar dat je website niet meer functioneert. Met onze weblicentie hoef je je hier gelukkig geen zorgen over te maken. 

Backups

Wij maken dagelijks een backup van je website. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunnen wij altijd een backup terugzetten. Je website en je gegevens blijven dus altijd veilig bewaard. 

Ben jij al succesvol online?

Lees meer over daar-so.nl

Snelle, betaalbare en succesvolle websites voor ambitieuze MKB'ers. Daarvoor kun je bij daar-so.nl terecht. Meer weten?

Werkwijze na oplevering

Website support

Een goede website is nooit af. Ook nadat je website live is gegaan, helpen wij je graag verder.

Naast het standaard technische onderhoud wat bij de weblicentie zit inbegrepen, moet een website natuurlijk ook inhoudelijk actueel blijven. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van teksten of het toevoegen van nieuwe foto’s. Dit kan je als klant gemakkelijk zelf doen binnen de WordPress omgeving, maar het is ook mogelijk dit over te laten aan daar-so.nl. Handig als je niet zo’n held bent met computers of er simpelweg geen tijd voor hebt. Voor dergelijke werkzaamheden rekenen we een tarief van 110 euro per uur excl. BTW. Support taken worden uitgevoerd op verzoek en achteraf gefactureerd, dus je zit niet vast aan maandelijkse kosten. Voor elk support verzoek wordt minimaal 30 minuten aan werk in rekening gebracht. Wil je iets laten wijzigen aan je website of wil je graag leren hoe je dit zelf doet? Neem gerust contact met ons op.

 

Support nodig?

Heb je hulp nodig met je daar-so.nl website? Zeg het maar, wij staan voor je klaar.

Zelf je website verbeteren? Bekijk hier de tips!

Metadescriptions

Zorg voor goede metadescriptions. Al onze websites zijn voorzien van de Yoast plug-in. Hiermee kun je gemakkelijk onder elke pagina je metadescription invullen en controlleren op de kwaliteit.

Afbeeldingen

Zorg dat je afbeeldingen het juiste formaat hebben. Zo hoeft een foto op je website niet groter te zijn dan 800 x 400 px en je header foto’s niet breder dan 1920 px. Zorg ook dat je afbeeldingen relevante titels hebben, zo scoor je beter in Google.

Content

Schrijf relevante content. Zorg dat je boodschap goed duidelijk wordt en past bij je bedrijf. Denk ook aan de SEO van de teksten. Relevante zoekwoorden in de teksten zorgen voor een betere score in Google.

Actiegericht maken

Internetters zijn heel ongeduldig. Een bezoeker bepaalt al in enkele seconden of hij verder wil kijken of de website weer verlaat. De eerste indruk is dus erg belangrijk. Gebruik aansprekende foto’s en voorkom spelfouten in teksten. Verleid de bezoeker met aantrekkelijke koppen en denk aan de call-to-actions op de site. Doormiddel van een call-to-action, bijvoorbeeld in de vorm van een knop, begeleid je de bezoeker gelijk in de goede richting.

Herstel

Houd je website up-to-date. Een slecht werkende website is enorm vervelend voor een bezoeker. Denk hier bijvoorbeeld aan doodlopende links, verlopen acties en foutladende webpagina’s. Herstel deze fouten gelijk op je website.

Binnen daar-so.nl ben ik webdeveloper. Wat ik het leukste aan mijn werk vind, is dat elk project uniek is en dat je voor elk project een specifieke oplossing moet vinden. Op deze wijze blijf ik mezelf altijd ontwikkelen.

Mark, Webdeveloper

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!