Onze diensten

Home » Onze diensten

WordPress websites

We ontwikkelen al onze websites met WordPress, het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. Een groot voordeel van WordPress is dat het een open-source software is (en dus gratis is). Daarnaast is deze CMS enorm flexibel en gebruiksvriendelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld verschillende plugins toevoegen aan een website. Hiermee geven we elke website nét dat kleine beetje extra.

Ook als je aan de slag wil met andere aspecten van online marketing (bijvoorbeeld in samenwerking met daar-om.nl), is WordPress de ideale fundering. Mocht je na livegang aanpassingen willen doen binnen je website om deze up-to-date te houden, dan kan je dit als klant gemakkelijk zelf doen. Ben je niet zo’n computerheld? Geen zorgen, wij pakken support verzoeken graag voor je op!

Support

Ook nadat je website live is gegaan, helpen wij je graag verder. Een goede website is namelijk nooit af en kan altijd verbeterd worden. Bijvoorbeeld door het updaten van informatie, het uploaden van nieuwe bedrijfsfoto’s of het toevoegen van extra pagina’s om je website nog beter vindbaar te maken. Binnen de WordPress omgeving kan je dit als klant eenvoudig zelf doen, maar het is ook mogelijk dit uit te besteden aan daar-so.nl. Wij nemen je zorgen namelijk graag uit handen. Support taken worden uitgevoerd op verzoek, dus je zit niet vast aan maandelijkse kosten. Handig toch?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Je website in een nieuw jasje, je winkel uitbreiden met een webshop of een aanpassing aan je huidige site? Zeg het maar, wij staan voor je klaar. 

Weblicenties

De weblicentie dekt alles wat nodig is om een site veilig draaiende te houden. Hieronder valt bijvoorbeeld de hosting van je nieuwe website, welke we bij daar-so.nl verzorgen door middel van ons eigen hostingplatform. Mocht er eens wat misgaan, hoef je bij ons niet bang te zijn dat je alles kwijt bent. We maken namelijk dagelijks een back-up van je website. Daarnaast voeren we regelmatig updates uit voor de WordPress omgeving en bijbehorende plugins. Zo blijft je website altijd naar behoren werken. En natuurlijk zorgen we ook voor de veiligheid van je bezoekers, door elke website te voorzien van een SSL-certificaat.

Lightspeed webshops

Je huidige webshop werkt niet meer zoals jij dat graag zou willen. Of je hebt de keuze gemaakt om je fysieke winkel uit te breiden naar een online shop. Een goede zet als je het ons vraagt! Dit brengt natuurlijk wel een uitdaging met zich mee: je hebt een strak ontwerp nodig, dat goed aansluit bij jou en je bedrijf. Als Lightspeed partner hebben wij alles in huis om een professionele, goed georganiseerde webshop neer te zetten. Tijdens het bouwproces krijg je toegang tot een speciale demo-omgeving, zodat je alvast een impressie kan krijgen van de toekomstige webshop. Bij daar-so.nl zijn we daarnaast altijd op de hoogte van de laatste updates en trends rondom Lightspeed. Zo ben jij verzekerd van een op-en-top webshop.

Binnen daar-so.nl ben ik webdeveloper. Wat ik het leukste aan mijn werk vind, is dat elk project uniek is en dat je voor elk project een specifieke oplossing moet vinden. Op deze wijze blijf ik mezelf altijd ontwikkelen.

Mark, Webdeveloper

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!