Over ons

Home » Over ons

Over daar-so.nl

Met ons, Succesvol Online

 

Snelle websites die goed converteren. Dat is daar-so.nl. Wij maken websites voor het MKB tegen scherpe tarieven. Met onze website pakketten ben je in 45 dagen online.

We hebben veel kennis van websites binnen ons ontwikkelteam en kunnen daardoor ook maatwerk aanbieden. Lees hieronder meer over wie wij zijn en wat we elke dag kunnen betekenen voor ruim honderd tevreden klanten.

Binnen daar-so.nl ben ik webdeveloper / designer van websites. Wat ik het leukste aan mijn werk vind, is dat elk project uniek is .
en dat je voor elk project een specifieke oplossing moet vinden. Op deze wijze blijf ik mezelf altijd ontwikkelen

Mark, Webdeveloper

Ons team

 

daar-so.nl werkt inmiddels met een team van acht online specialisten. Binnen daar-so.nl richten wij ons voornamelijk op het maken van succesvolle websites, maar we hebben ook de kennis in huis om meer voor onze klanten te doen. Zo kunnen we helpen bij alle andere onderdelen die de marketing van onze klanten naar een hoger plan kan tillen. Naast ons eigen team hebben we nauw contact met de specialisten van daar-om.nl. Onderling vullen onze specialismen en kwaliteiten elkaar aan.

Hoe is daar-so.nl ontstaan?

 

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend. Toen daar-om.nl in 2017 haar 4-jarig bestaan vierde, is besloten een speciale bedrijfstak op te richten voor het maken van websites.

Al sinds 2014 werkt moederbedrijf daar-om.nl nauw samen met Google. Eerst vooral op het gebied van kwaliteitsverbetering van de Google Ads campagnes, maar later ook aan grotere gezamenlijke projecten. Vele van die projecten zijn gericht om het MKB te helpen ook online succes te halen. Zo hebben we met Google een project opgezet om ondernemers binnen een bepaalde branche aan een goede, snelle website te helpen: onze Branchewebsites. Deze voldoen aan alle eisen van Google om succesvol te zijn: snel, mobielvriendelijk en actiegericht. Dit project smaakte naar meer.

In 2016 zag daar-so.nl het levenslicht. Wij focussen op het maken van goede websites. Voor bepaalde branches, maar ook voor iedere ondernemer die voor zijn/haar unieke bedrijf een website nodig heeft. De website is de basis, maar daarnaast helpen we je verder met je marketing.

Ons kantoor

 

We werken vanuit Groningen, maar afstand is geen rol in onze online werkwijze. Onze klanten zitten door heel Nederland. We hebben een gezellig en informeel kantoor in het zuiden van de stad Groningen. Wees altijd welkom om een keer kennis te maken als je in de buurt bent.

Neem vrijblijvend contact op

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Details

Adres

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Routebeschrijving

Telefoonnummer

Mobielvriendelijk
Resultaatgericht
Goed vindbaar

Vragen?

Bel direct een van onze experts

daar-so.nl

Succesvol Online

 

Over ons

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050-205 06 76