Home » Over ons

Over daar-so.nl

Wie zijn wij en wat doen wij? 

Daar-so.nl helpt ambitieuze MKB’ers aan een snelle, betaalbare en bovenal succesvolle website. Met ons kleine, maar hechte team aan specialisten zetten wij ons dagelijks in om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Of je nu nog geen website hebt, of het design van je huidige website graag in een nieuw jasje wilt steken: wij staan voor jou klaar.

Geen goed werkende website, geen (online) succes. Al onze websites zijn daarom betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en conversiegericht. En natuurlijk afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Voorafgaand aan het bouwproces bespreken we samen hoe we het design van je nieuwe website niet alleen mooi, maar ook functioneel kunnen maken. Daarnaast stellen we het doel van je nieuwe website vast, zodat we uiteindelijk tot een passend totaalplaatje kunnen komen. Op deze manier hebben wij al meer dan 200 succesvolle websites online gezet. Neem eens een kijkje!

Voordelen

Eigen hosting en weblicenties

Veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal bij daar-so.nl.

Proces georiënteerd

Onze werkwijze zorgt voor een soepel proces. Veel zaken zijn geautomatiseerd, waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan en weinig tijd verliezen.

Hoge servicegerichtheid

Daar-so.nl bestaat uit een klein team van specialisten. Hierdoor werken we snel en hebben we korte lijnen.

“Het grootste doel bij daar-so.nl is om de klant tevreden te maken en daarbij een geweldig product af te leveren”

“Het grootste doel bij daar-so.nl is om de klant tevreden te maken en daarbij een geweldig product af te leveren”

Ontmoet het team

Iris Brandsma

Iris Brandsma

Webdeveloper
& Layout Luitenant

Thomas Nomden

Thomas Nomden

Teamleider
& Code Commandant

Klanten

Deze bedrijven gingen je voor

Hoe is daar-so.nl ontstaan?

Daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. Daar-om.nl begon in 2016 met het ontwikkelen van websites voor klanten. Enkele maanden later startte het bedrijf een project in samenwerking met Google, om ondernemers binnen een bepaalde branche aan een goede en snelle website te helpen. Deze branchewebsites zijn snel, mobielvriendelijk en actiegericht: alles wat Google graag ziet in een succesvolle website. En dit project smaakte naar meer!

Dus besloot daar-om.nl in samenwerking met partner Van Oers automatisering een speciale bedrijfstak op te richten voor het ontwikkelen van websites: daar-so.nl. Sinds 2017 zetten wij ons in om MKB’ers te voorzien van een betrouwbare en succesvolle website. Door de jaren heen hebben we al heel wat bedrijven geholpen met een goede online uitstraling. We ontwerpen websites voor specifieke branchebedrijven, maar ook voor elke andere ondernemer die op zoek is naar een unieke website of webshop die past bij hun bedrijf.

We werken vanuit Groningen, op een gezellig en informeel kantoor vol met nuchtere noorderlingen. Maar afstand speelt geen rol bij ons: onze klanten komen uit verschillende delen van het land. Benieuwd geworden naar daar-so.nl? We maken graag kennis met je (op afspraak). Wees welkom!

De voordelen van daar-so.nl!

Bekijk hier de tips!

Veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal bij daar-so.nl. Met onze weblicentie ben je zeker van een veilige hosting, regelmatige updates en een dagelijkse backup van je website. De hosting van je website houden we in eigen beheer, waardoor we snel kunnen handelen. Ons geautomatiseerde proces zorgt ervoor dat we minder menselijke fouten maken, wat jou weer tijd en geld bespaart!

 

Onze werkwijze zorgt voor een soepel proces. Veel zaken zijn geautomatiseerd, waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan en weinig tijd verliezen. Tegelijkertijd blijven we persoonlijk, want door deze werkwijze kunnen we meer aandacht besteden aan de klant zelf. Het vereenvoudigen van processen maakt eveneens dat we betaalbare, maar kwalitatief goede websites kunnen ontwikkelen.

Daar-so.nl bestaat uit een klein team van specialisten. Hierdoor werken we snel en hebben we korte lijnen. Dit zorgt niet alleen voor goed teamwerk, maar ook voor heldere communicatie met de klant. Daarnaast zijn we transparant in onze offertes, prijzen en werkzaamheden. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Bij daar-so.nl maken we websites met WordPress, het meest gebruikte CMS. WordPress heeft vele voordelen ten opzichte van andere content management systemen. Het is betrouwbaar, universeel en makkelijk in gebruik. Ook als klant kan je gemakkelijk aanpassingen doen binnen je website en zorgen dat deze up-to-date blijft. Ben je niet zo’n computerheld? Geen zorgen, wij pakken support verzoeken graag voor je op.

 

Daar-so.nl is een dochteronderneming van online marketing bureau daar-om.nl. Dagelijks helpen hun online marketing professionals verschillende MKB’ers aan meer klanten, meer leads en meer kwalitatieve bezoekers. De samenwerking met daar-om.nl maakt het mogelijk om kennis en vaardigheden met elkaar te delen. Hierdoor ben jij verzekerd van een website of webshop die niet alleen een uniek design heeft, maar ook nog eens conversiegericht is!

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Ga naar de veelgestelde vragen pagina of  neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Waarom werken jullie met WordPress?

WordPress is een open source beheersysteem, wat betekent dat het systeem zelf gratis te gebruiken is. Het wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt én doorontwikkeld. Websites ontwerpen in WordPress is daarnaast relatief eenvoudig, waardoor je als klant ook zelf aanpassingen kan doen binnen je website.

Mijn website is niet snel genoeg. Kunnen jullie dat oplossen?

Ja, dat kunnen wij. Een langzame website is nadelig voor je vindbaarheid in Google en natuurlijk hartstikke vervelend voor je bezoekers. Die hebben namelijk over het algemeen niet de hele dag de tijd. De kans is groot dat ze daardoor een bezoekje brengen aan de concurrent, en dat wil je niet. Reden genoeg dus voor een nieuwe website! Bij daar-so.nl ben je zeker van een snelle én betrouwbare website.

Maken jullie ook websites met andere beheersystemen?

Elk content management systeem vergt specifieke kennis. Bij daar-so.nl zijn we gespecialiseerd in het werken met WordPress. Al onze websites worden daarom uitsluitend door middel van dit CMS gemaakt. Voor het ontwikkelen van webshops maken we gebruik van verschillende e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopify. Zo kunnen we altijd de perfecte oplossing voor jouw webshop realiseren.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

Bij daar-so.nl zorgen we ervoor dat jouw website meetbaar wordt gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk bijhouden hoe vaak bepaalde formulieren worden ingevuld. Daarnaast werken de online specialisten van daar-om.nl met Google Analytics en Google Tagmanager. Deze software meet het gedrag van je bezoekers door middel van een code op je website. Zo kom je te weten hoe vaak bepaalde pagina’s worden bezocht, hoe lang bezoekers op deze pagina’s blijven en welke acties ze uitvoeren. Op basis hiervan kan je website geoptimaliseerd worden. Werk je al met Google Analytics? Dan kunnen wij deze code gemakkelijk overzetten naar je nieuwe website.

Hoe haal ik meer klanten uit de website?

Een goede website is het halve werk. Het is belangrijk dat je website niet alleen mooi, maar ook duidelijk en actiegericht is. Daar zorgen wij bij daar-so.nl voor. Bij het bouwen van je nieuwe website houden wij altijd in gedachten dat deze goed vindbaar moet zijn in Google en moet aansturen tot actie. Dit doen we bijvoorbeeld door het plaatsen van strategische CTA’s (zogenaamde call-to-action’s), welke de bezoeker aanmoedigen om actie te ondernemen op de website. Wil je nog meer resultaat behalen? Dan raden wij aan om samen met daar-om.nl aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website, bijvoorbeeld door middel van CRO of Google Analytics. Meten is weten!