Over ons

Home » Over ons

Over daar-so.nl

Daar-so.nl helpt ambitieuze MKB’ers aan een snelle, betaalbare en bovenal succesvolle website. Met ons kleine, maar hechte team aan specialisten zetten wij ons dagelijks in om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Of je nu nog geen website hebt, of het design van je huidige website graag in een nieuw jasje wilt steken: wij staan voor jou klaar.

Geen goed werkende website, geen (online) succes. Al onze websites zijn daarom betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en conversiegericht. En natuurlijk afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Voorafgaand aan het bouwproces bespreken we samen hoe we het design van je nieuwe website niet alleen mooi, maar ook functioneel kunnen maken. Daarnaast stellen we het doel van je nieuwe website vast, zodat we uiteindelijk tot een passend totaalplaatje kunnen komen. Op deze manier hebben wij al meer dan 200 succesvolle websites online gezet. Neem eens een kijkje!

 

Binnen daar-so.nl ben ik webdeveloper. Wat ik het leukste aan mijn werk vind, is dat elk project uniek is en dat je voor elk project een specifieke oplossing moet vinden. Op deze wijze blijf ik mezelf altijd ontwikkelen.

Mark, Webdeveloper

Wij bieden…

Eigen hosting en weblicenties

Veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid staan centraal bij daar-so.nl. Met onze weblicentie ben je zeker van een veilige hosting, regelmatige updates en een dagelijkse backup van je website. De hosting van je website houden we in eigen beheer, waardoor we snel kunnen handelen. Ons geautomatiseerde proces zorgt ervoor dat we minder menselijke fouten maken, wat jou weer tijd en geld bespaart!

Wij hebben…

Hoge servicegerichtheid

Daar-so.nl bestaat uit een klein team van specialisten. Hierdoor werken we snel en hebben we korte lijnen. Dit zorgt niet alleen voor goed teamwerk, maar ook voor heldere communicatie met de klant. Daarnaast zijn we transparant in onze offertes, prijzen en werkzaamheden. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Wij regelen…

Conversiegerichte websites

Daar-so.nl is een dochteronderneming van online marketing bureau daar-om.nl. Dagelijks helpen hun online marketing professionals verschillende MKB’ers aan meer klanten, meer leads en meer kwalitatieve bezoekers. De samenwerking met daar-om.nl maakt het mogelijk om kennis en vaardigheden met elkaar te delen. Hierdoor ben jij verzekerd van een website of webshop die niet alleen een uniek design heeft, maar ook nog eens conversiegericht is!

Wij zijn…

Proces georiënteerd

Onze werkwijze zorgt voor een soepel proces. Veel zaken zijn geautomatiseerd, waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan en weinig tijd verliezen. Tegelijkertijd blijven we persoonlijk, want door deze werkwijze kunnen we meer aandacht besteden aan de klant zelf. Het vereenvoudigen van processen maakt eveneens dat we betaalbare, maar kwalitatief goede websites kunnen ontwikkelen.

Wij bouwen…

Websites in WordPress

Bij daar-so.nl maken we websites met WordPress, het meest gebruikte CMS. WordPress heeft vele voordelen ten opzichte van andere content management systemen. Het is betrouwbaar, universeel en makkelijk in gebruik. Ook als klant kan je gemakkelijk aanpassingen doen binnen je website en zorgen dat deze up-to-date blijft. Ben je niet zo’n computerheld? Geen zorgen, wij pakken support verzoeken graag voor je op.

Hoe is daar-so.nl ontstaan?

 

Daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. Daar-om.nl begon in 2016 met het ontwikkelen van websites voor klanten. Enkele maanden later startte het bedrijf een project in samenwerking met Google, om ondernemers binnen een bepaalde branche aan een goede en snelle website te helpen. Deze branchewebsites zijn snel, mobielvriendelijk en actiegericht: alles wat Google graag ziet in een succesvolle website. En dit project smaakte naar meer!   

Dus besloot daar-om.nl in samenwerking met partner Van Oers automatisering een speciale bedrijfstak op te richten voor het ontwikkelen van websites: daar-so.nl. Sinds 2017 zetten wij ons in om MKB’ers te voorzien van een betrouwbare en succesvolle website. Door de jaren heen hebben we al heel wat bedrijven geholpen met een goede online uitstraling. We ontwerpen websites voor specifieke branchebedrijven, maar ook voor elke andere ondernemer die op zoek is naar een unieke website of webshop die past bij hun bedrijf. 

 

We werken vanuit Groningen, op een gezellig en informeel kantoor vol met nuchtere noorderlingen. Maar afstand speelt geen rol bij ons: onze klanten komen uit verschillende delen van het land. Benieuwd geworden naar daar-so.nl? We maken graag kennis met je (op afspraak). Wees welkom!

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!