Home » Onze diensten » Webshops

Webshops

Webshop bij daar-so.nl

Je huidige webshop voldoet niet aan je wensen, of je hebt besloten je fysieke winkel uit te breiden naar een online platform – een slimme zet! Maar dit brengt wel een uitdaging met zich mee: je hebt een doordacht ontwerp nodig dat perfect past bij jou en je bedrijf.

Bij daar-so.nl maken we gebruik van verschillende e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopify om professionele, goed georganiseerde webshops te creëren die aan al je behoeften voldoen. Tijdens het bouwproces krijg je toegang tot een speciale demo-omgeving, zodat je alvast een voorproefje kunt krijgen van de toekomstige webshop. Bij ons blijven we voortdurend op de hoogte van de laatste updates en trends in e-commerce, zodat jij verzekerd bent van een topklasse webshop.

Voordelen

Inzicht in demo-omgeving

Je krijgt alvast een impressie van je nieuwe webshop door toegang tot een speciale demo-omgeving

Op de hoogte van trends

Wij zijn op de hoogte van trends en updates rondom e-commerce

Wil jij online een betere zichtbaarheid hebben?

Webshop inspiratie

Ontdek webshops die we hebben gemaakt met verschillende thema’s! Ons team heeft verschillende soorten online winkels gecreëerd. Ben je benieuwd? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio, waar je alle websites en webshops kunt bewonderen die we hebben ontwikkeld. 

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Heb je een andere vraag? Ga naar de veelgestelde vragen pagina of  neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Waarom werken jullie met WordPress?

WordPress is een open source beheersysteem, wat betekent dat het systeem zelf gratis te gebruiken is. Het wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt én doorontwikkeld. Websites ontwerpen in WordPress is daarnaast relatief eenvoudig, waardoor je als klant ook zelf aanpassingen kan doen binnen je website.

Mijn website is niet snel genoeg. Kunnen jullie dat oplossen?

Ja, dat kunnen wij. Een langzame website is nadelig voor je vindbaarheid in Google en natuurlijk hartstikke vervelend voor je bezoekers. Die hebben namelijk over het algemeen niet de hele dag de tijd. De kans is groot dat ze daardoor een bezoekje brengen aan de concurrent, en dat wil je niet. Reden genoeg dus voor een nieuwe website! Bij daar-so.nl ben je zeker van een snelle én betrouwbare website.

Maken jullie ook websites met andere beheersystemen?

Elk content management systeem vergt specifieke kennis. Bij daar-so.nl zijn we gespecialiseerd in het werken met WordPress. Al onze websites worden daarom uitsluitend door middel van dit CMS gemaakt. Voor het ontwikkelen van webshops maken we gebruik van verschillende e-commerceplatforms zoals WooCommerce en Shopify. Zo kunnen we altijd de perfecte oplossing voor jouw webshop realiseren.

Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?

Bij daar-so.nl zorgen we ervoor dat jouw website meetbaar wordt gemaakt. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk bijhouden hoe vaak bepaalde formulieren worden ingevuld. Daarnaast werken de online specialisten van daar-om.nl met Google Analytics en Google Tagmanager. Deze software meet het gedrag van je bezoekers door middel van een code op je website. Zo kom je te weten hoe vaak bepaalde pagina’s worden bezocht, hoe lang bezoekers op deze pagina’s blijven en welke acties ze uitvoeren. Op basis hiervan kan je website geoptimaliseerd worden. Werk je al met Google Analytics? Dan kunnen wij deze code gemakkelijk overzetten naar je nieuwe website.

Hoe haal ik meer klanten uit de website?

Een goede website is het halve werk. Het is belangrijk dat je website niet alleen mooi, maar ook duidelijk en actiegericht is. Daar zorgen wij bij daar-so.nl voor. Bij het bouwen van je nieuwe website houden wij altijd in gedachten dat deze goed vindbaar moet zijn in Google en moet aansturen tot actie. Dit doen we bijvoorbeeld door het plaatsen van strategische CTA’s (zogenaamde call-to-action’s), welke de bezoeker aanmoedigen om actie te ondernemen op de website. Wil je nog meer resultaat behalen? Dan raden wij aan om samen met daar-om.nl aan de slag te gaan met het optimaliseren van je website, bijvoorbeeld door middel van CRO of Google Analytics. Meten is weten!