Home » Over ons » Ons team

Ons team

daar-so.nl

Maak kennis met het team

Bij daar-so.nl werken we in een klein, enthousiast team dat zich volledig inzet om voor jou een sterke website neer te zetten. Met veel passie en toewijding zorgen we niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor een hoop gezelligheid voor onze klanten. Bij ons heb je meestal één aanspreekpunt en we zijn altijd op de hoogte van wat er speelt bij onze klanten. Wij kennen jou! Wil je ons ook beter leren kennen? Hieronder stellen we graag onze toppers van daar-so.nl aan je voor.

Onze medewerkers

Joris van Oers

Joris van Oers

Mede-eigenaar
& Cyber Captain

Thomas Nomden

Thomas Nomden

Teamleider
& Code Commandant

Iris Brandsma

Iris Brandsma

Webdeveloper
& Layout Luitenant

Mark Kranenburg

Mark Kranenburg

Webdeveloper
& Site Sjamaan

Astrid Hoogendijk

Astrid Hoogendijk

Webdeveloper
& Trendy Tovenaar

Silvan Visscher

Silvan Visscher

Webdeveloper
& Pixel Profeet

Noëmi Huberts

Noëmi Huberts

Projectmanager
& Planning Piloot

Kom jij bij ons stagelopen?

Kom jij bij ons stagelopen?

Solliciteer nu!

Klanten

Deze bedrijven gingen je voor

Over daar-so.nl 

Wat ons zo bijzonder maakt

Bij daar-so.nl streven we er dagelijks naar om het internet een stukje mooier te maken. Voornamelijk richten we ons op het bouwen van strakke websites, maar we hebben ook expertise in huis om meer voor onze klanten te betekenen. We werken nauw samen met de online marketing specialisten van ons moederbedrijf, daar-om.nl. Door onze krachten te bundelen, bieden we onze klanten echt maatwerk.

Het team van daar-so.nl bestaat uit ervaren designers en developers die graag met je meedenken. Allemaal zetten we ons beste beentje voor om jou van een nieuwe, betrouwbare website te voorzien. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Zo komen we samen tot de meest creatieve oplossingen en ideeën.

Bij daar-so.nl heerst een informele en toegankelijke sfeer. We communiceren transparant, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen, zijn flexibel en staan klaar om te helpen. En ja, we hebben ook best wat humor. Althans, dat vinden we zelf.

Ervaringen

We ontvangen graag feedback en jouw waardering wordt zeker gewaardeerd via een Google review.