Veelgestelde vragen

Op deze pagina kom je alles te weten over onze dienst verlening.

Home » Veelgestelde vragen
Hoelang duurt het maken van een website?
Bij akkoord gaan we graag snel aan de slag met de nieuwe website. daar-so zal eerst van start gaan
met het doen van een telefonische intake of een intake bij ons op kantoor. Op basis van hetgeen we
met elkaar hebben besproken maken we een schets voor intern gebruik. Vervolgens gaan we aan de
slag met een werkend concept van de website. Na feedback op dit concept zal de rest van de site
verder worden gevuld. Wij houden doorgaans een doorlooptijd van 45 dagen aan, te rekenen vanaf het
intakemoment.
Regelen jullie ook de hosting?
Ja! Met onze weblicentie ben je verzekerd van veilige & snelle hosting. Als Daar-so.nl klant ben je verplicht om de hosting van je website bij ons onder te brengen. Hierdoor kunnen we op de juiste manier support leveren. Binnen de weblicentie zorgen we voor alle updates en vernieuwen van de software licenties. Ook wordt er dagelijks een backup gemaakt.
Hoe komt mijn website eruit te zien?
Drie weken nadat we met de bouw van je nieuwe website zijn gestart presenteren we de conceptversie. Onderdeel hiervan is het design. Natuurlijk wordt het design afgestemd op jouw huisstijl.
Wat kost het maken van een nieuwe website?
Omdat we deels gestandaardiseerd werken kunnen we werken met een ‘fixed-price’. Je weet dus vantevoren precies waar je aan toe bent. Bekijk hier (< Onze pakketten>) de inhoud en prijzen van onze website pakketten. Het kan ook zijn dat er maatwerk nodig is, indien dat het geval is bespreken we dit graag en ontvang je een voorstel op maat.
Kan ik de website zelf aanpassen?
Ja! Een van de redenen dat we werken met WordPress als Content Management Systeem is dat klanten zelf op een makkelijke manier bijvoorbeeld teksten kunnen aanpassen of nieuwe pagina’s kunnen aanmaken. Je kunt dus zelf je website aanpassen. Wil je dit liever niet zelf doen? Dan helpen we je graag, wij kennen je website goed en kunnen meestal snel wijzigingen doorvoeren.
Kunnen jullie de website uitbreiden in de toekomst?
Dat doen we graag. Een website is nooit klaar, zeker als je ook gericht met online marketing aan de slag gaat. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om regelmatig nieuwe landingspagina’s toe te voegen, handig voor je bezoekers en goed voor je ranking in Google.
Ik heb specifieke design wensen? Kan dat?
Ja, dit bespreken we bij de intake voordat we starten met de bouw van je website. We vragen bijvoorbeeld altijd naar websites die jij ‘mooi’ vindt. Dit kunnen we meenemen in de uiteindelijke ontwikkeling.
Mijn website is niet snel genoeg? Kunnen jullie dat oplossen?
Ja. Als je huidige website niet snel genoeg is dan is dat alleen al een goede reden om je website te laten vernieuwen door Daar-so.nl. Een langzame website is nadelig voor je Google posities en – eigenlijks nog belangrijker – is niet prettig voor je bezoekers. Ze zullen sneller afhaken en de website van je concurrent bezoeken.
Hoelang duurt het maken van een website?
Bij ons duurt het maken van je nieuwe website geen maanden! Binnen pakket 1 en 2 houden we een ontwikkeltijd aan van 45 dagen. Hierbij ontvang je na 3 weken de conceptversie van de belangrijkste pagina’s. Vervolgens maken we de rest van de website klaar en kun je feedback geven over alle pagina’s.
Leren jullie hoe ik mijn website kan onderhouden?
Ja! We vinden het belangrijk dat je zelf weet hoe je bijvoorbeeld website teksten kunt aanpassen. Op moment dat de site klaar is geven we een website training. Dit kan bij ons op kantoor of via het programma Teamviewer. Tijdens deze training leer je hoe WordPress werkt en is er alle tijd om zelf te oefenen.
Zorgen jullie voor backup van mijn website?
Ja! Elke dag maken we een backup van alle website data. Dit gebeurt automatisch en is onderdeel van je weblicentie. Er is dus altijd een copy aanwezig van je volledige website.
Ik heb zelf mooie foto’s. Kunnen die worden gebruikt?
Ja! Graag zelf, bezoekers vinden het prettig als je website persoonlijk oogt. Denk hierbij aan een foto’s van jezelf, van je medewerkers of van de werkvloer. Hierdoor zullen bezoekers sneller geneigd zijn om contact op te nemen. Heb je geen eigen foto’s? Dan kun je gebruik maken van onze huisfotograaf die de mooiste foto’s maakt van hoge kwaliteit. Wil je dit niet dan is er nog de optie om met stockfoto’s te werken. Dit zijn foto’s die we kopen uit een beeldbank, niet uniek maar wel van hoge kwaliteit.
Help! Mijn e-mail doet het niet. Kunnen jullie helpen?
Daar-so.nl verzorgt niet je e-mail hosting. Dit valt buiten de weblicentie. Natuurlijk helpen we je graag op weg, hier wordt wel tijd voor gerekend. Bij de start van een project bespreken we hoe je bedrijfs e-mail is verzorgt en kunnen we een aanbod doen namens onze e-mail partners.
Hoe kan ik straks het beste feedback geven?
Daar-so.nl verzorgt niet je e-mail hosting. Dit valt buiten de weblicentie. Natuurlijk helpen we je graag op weg, hier wordt wel tijd voor gerekend. Bij de start van een project bespreken we hoe je bedrijfs e-mail is verzorgt en kunHoe meer feedback hoe beter. We vinden het belangrijk dat je hier de tijd voor neemt op moment dat de conceptversie van de belangrijkste pagina’s worden opgeleverd en op moment dat we toewerken naar de live-gang. Feedback doorgeven is makkelijk. Hiervoor gebruiken we een programma waarmee je op de nieuwe site op een element kunt klikken en

kunt aangeven wat je anders zou willen, of bijvoorbeeld een vraag stellen waarom wij een bepaalde keuze hebben gemaakt.nen we een aanbod doen namens onze e-mail partners.

Wat betekent de term ‘mobile first’?
Het merendeel van je bezoekers bezoekt de website met de smartphone & heeft over het algemeen weinig tijd. Belangrijk dus om hier rekening mee te houden als je een nieuwe website laat ontwikkelen. Zowel qua design (less is more) als qua content (mobiele pagina’s kunnen bijvoorbeeld minder tekst bevatten dan dezelfde pagina’s op een desktop) zorgen we voor de optimale gebruikerservaring.

kunt aangeven wat je anders zou willen, of bijvoorbeeld een vraag stellen waarom wij een bepaalde keuze hebben gemaakt.nen we een aanbod doen namens onze e-mail partners.

Kan ik voorbeelden van mooie websites aanleveren ter inspiratie?
Graag! En als je dit niet doet dan zullen we hierom vragen. Dit doen we niet om andere websites te kopiëren, maar om te kijken welke website stijl je aanspreekt. Hier kunnen we vervolgens rekening mee houden tijdens het ontwerpen van je nieuwe website.
Waarom werken jullie met WordPress?
WordPress is een ‘open sourse’ beheersysteem en wordt gebruikt (en door ontwikkeld!) door miljoenen gebruikers wereldwijd. Op deze pagina onze werkwijze hebben we meer over de voordelen van WordPress geschreven.
Kunnen jullie websites maken met andere CMS’en?
Nee. We werken exclusief met WordPress. Elk Content Management Systeem vergt specifieke kennis en we geloven sterk dat WordPress het beste CMS is voor onze klanten.
Kan ik zien hoeveel bezoekers er op mijn website komen?
Ja. We maken gebruik van Google Analytics. Dit is software die ervoor zorgt dat het gedrag van je bezoekers op je website gemeten wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan welke pagina’s hoe vaak worden bezocht, hoe lang een bezoeker op een pagina blijft of (als je een webwinkel hebt) via welke pagina’s een bezoeker uiteindelijk de checkoutpagina bereikt. Daarnaast werken onze online marketeers met Google Tagmanager. Google Tag Manager is een handige gratis tool waarmee je stukjes code kunt toevoegen aan je website. Dit kunnen trackingcodes van Google zelf zijn, zoals Google Analytics en Google Ads, maar ook trackingcodes van bijvoorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn of Hotjar. Ook Google Tagmanager leveren we standaard op bij elke nieuwe website.
Wat zijn jullie openingstijden?
We zijn elke werkdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Ons prachtige kantoor is gevestigd in Groningen. Kom gerust langs voor een kennismaking!
Op welke gemaakte websites zijn jullie het meeste trots?
We hebben in de afgelopen jaren meer dan honderd websites gemaakt. Op elke website zijn we trots! Op deze pagina Portfolio kun je een selectie zien van gemaakte websites.
Ik heb al een website..
Als je al een website hebt, maar deze is aan vernieuwing toe, dan kunnen we je helpen. Vaak is een website ongeschikt voor smartphones, wat al één goede reden is om deze te vervangen. Onze site kan op hetzelfde domein de oude site vervangen. Wil je dit niet, dan kunnen we een nieuw domein voor je claimen. Foto’s, teksten en logo van de oude site kunnen we gebruiken op de nieuwe website.
Hoe ga ik meer klanten halen uit de website?

daar-so.nl websites: snel, duidelijk & actiegericht! Iedere potentiële klant heeft internet. En dit gebruiken ze als ze een oplossing zoeken voor een probleem. Google geeft ze de gewenste resultaten op een presenteerblad. Sta je niet vooraan in de rij, dan is de kans groot dat je deze potentiële klus misloopt.

“Ik ga verhuizen. Waar zit in mijn nieuwe stad een goede hovenier?”

daar-so.nl kan je helpen op te vallen in Google, maar alleen dat is niet genoeg: Eenmaal op de website beslist de potentiële klant of ze je goed genoeg vinden voor de klus. Daar zijn onze websites jouw hulpmiddel om deze lead te scoren. Snel, duidelijk en actiegericht. De drie ingrediënten voor een top website.
Lees meer….

Er zijn zoveel website bouwers. Wat onderscheidt jullie?

Wij ontwikkelen websites vanuit een marketing oogpunt, waardoor elke website actiegericht en gebruiksvriendelijk is opgezet. Dat is een belangrijk onderscheid met de meeste websitebouwers. Door de nauwe samenwerking met zusterbedrijf Daar-om.nl gaan techniek & marketing bij ons hand in hand. Daarnaast werken we bewust met WordPress als Content Management Systeem, de basis voor elke website die we leveren. WordPress is open source software en zeer krachtig doordat het goed schaalbaar is en uit te breiden met talloze plugins (website modules).

“Ik ga verhuizen. Waar zit in mijn nieuwe stad een goede hovenier?”

Daar-so.nl kan je helpen op te vallen in Google, maar alleen dat is niet genoeg: Eenmaal op de website beslist de potentiële klant of ze je goed genoeg vinden voor de klus. Daar zijn onze websites jouw hulpmiddel om deze lead te scoren. Snel, duidelijk en actiegericht. De drie ingrediënten voor een top website.
Lees meer….

Ben jij al succesvol online?

Lees meer over daar-so.nl

Snelle websites die goed converteren. Dat is daar-so.nl. Wij maken websites voor het MKB tegen scherpe tarieven.

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Succesvol Online

 

Over ons

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050-205 06 76