Stage bij daar-so.nl

Vanaf september 2023 of februari 2024| stage webdesign | MBO/HBO/WO | minimaal 4 maanden

Home » Stageplek Webdesign

Hey, jij daar!

Aan het speuren naar een boeiende stage? Stop maar met zoeken. Bij daar-so.nl staan we altijd open voor studenten zoals jij. Jij bent namelijk leergierig, creatief en op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de richting van online marketing of webdesign. Wij zijn elk half jaar weer op zoek naar talentvolle mbo/hbo/wo studenten die graag meer willen leren over webdesign en WordPress.

Waar kom je terecht?

Op een super gezellig en sfeervol kantoor in Groningen, in een jong en dynamisch team dat je graag de kneepjes van het vak leert. Bij daar-so.nl helpen we ambitieuze MKB’ers online te groeien door ze te voorzien van een mooie, gebruiksvriendelijke en succesvolle website. Zo werken we bijvoorbeeld voor bedrijven die nog niet over een website beschikken, of voor bedrijven die hun huidige design een opkikker willen geven. Door de samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we niet alleen verstand van webdesign, maar ook van de vele andere online marketing diensten. Zo profiteer jij tijdens je stage optimaal van alle kennis. Wij zijn van alle markten thuis!

Wat ga je doen als webdesign stagiair(e)?

Als stagiair(e) bij daar-so.nl werk je samen met de rest van het team aan websites van onze klanten. Je maakt aantrekkelijke en functionele designs, welke je vervolgens gaat uitbouwen tot daadwerkelijke websites. Daarnaast help je onze web developers met het oppakken en uitvoeren van support verzoeken. Tijdens je stage leer je onder andere over het maken van verantwoordelijke design keuzes en het actiegericht maken van een website. Allemaal met het doel om de online uitstraling van een bedrijf te verbeteren.

Klinkt goed, toch? En vanaf hier wordt het alleen maar beter. Dit bieden wij allemaal nog meer:

Een onboarding traject, waarbij je in de eerste weken van je stage alles komt te weten over de wereld van online marketing en je mede-stagiair(e)s beter leert kennen;

Elke dag een verzorgde lunch;

Persoonlijke begeleiding door het gehele team;

Een eigen werkplek bij ons op kantoor;

Elke week een gezellige vrijmibo;

De ruimte om je verder te ontwikkelen binnen webdesign én andere aspecten van online marketing. 

Dus, ben jij…

Een mbo/hbo/wo student die op zoek is naar een meewerkstage;

Beschikbaar gedurende minimaal 4 maanden, voor drie tot vijf dagen per week;

Een zelfstandig, ondernemend en creatief persoon met gevoel voor design, óf iemand die dat graag wil worden;

Bekend met of geïnteresseerd in de wereld van online marketing en webdesign;

Solliciteer dan direct hieronder! We leren je graag beter kennen. Heb je wel affiniteit met online marketing, maar niet zo met webdesign? Breng eens een bezoekje aan de website van daar-om.nl, daar vind je nog meer toffe stagemogelijkheden.

Vanaf het eerste moment voelde ik mij onderdeel van dit gezellige team en gaandeweg kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden. Tegelijkertijd was hulp altijd dichtbij en had je ook zeker de mogelijkheid om op je eigen tempo dingen te ontdekken.

Annemee, voormalig stagiaire

Solliciteer direct!

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je nog vragen?

Stel ze aan Thomas!

Telefoonnummer

Adres

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Routebeschrijving

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!