Techno Horeca

Home » Techno Horeca

Nieuwe website

De WordPress website van Techno Horeca hebben we een dynamische en bewegende uitstraling gegeven. Er is een website gecreëerd waarin een verhaal tot leven komt. Om het verhaal terug te laten komen hebben we gebruik gemaakt van bewegende elementen die de bezoeker meeneemt op een visuele reis.

Ook hebben we gebruik gemaakt van grote foto’s voor een visuele uitstraling. De vakkundigheid van Techno Horeca is terug te vinden op de nieuwe website.

Informatie

 

Techno Horeca

Grootkeuken leverancier

h

Nieuwe website

Screenshots

 

Wil jij ook

een goed converterende website?

Andere

projecten

’t Koaikershuus

’t Koaikershuus

Wij hebben de website van t' Koikershuus gemaakt in Wordpress. De website straalt een natuurlijke en neutrale sfeer uit, precies zoals het karakter van het restaurant zelf.

Read More

DeKoffiePod

DeKoffiePod

We hebben een website gecreëerd voor DeKoffiePod, waar bezoekers een inzicht kunnen krijgen in de mensen achter DeKoffiePod en wat de Pod te bieden heeft.

Read More

Mix

Mix

De nieuwe webshop van Mix,  ontwikkeld in Lightspeed! We hebben de zachte pastelkleuren van hun huisstijl in de webshop geïntegreerd. De mooie sfeerbeelden, door Mix zelf aangeleverd, hebben een prominente plek gekregen en sluiten perfect aan bij de kleuren van de webshop.

Read More