Kikstra Outdoor Concepts

Home » Kikstra Outdoor Concepts

Nieuwe website

Kikstra is de plek voor elegante outdoor concepten. We hebben ervoor gezorgd dat deze elegantie volledig tot uiting komt in de nieuwe website. het ontwerp is gebaseerd op sprekende afbeeldingen en de neutrale aardetinten die kenmerkend zijn voor de huisstijl.

Om de sfeerbeelden optimaal te presenteren, hebben we een slider geïntegreerd in de header. Samen geeft dit de website een luxe uitstraling en sfeer wat een goede indruk geeft waar het bedrijf voor staat.

 

 

Informatie

 

Kikstra Outdoor Concepts

Buiten interieur

h

Nieuwe website

Screenshots

 

Wil jij ook

een goed converterende website?

Andere

projecten

’t Koaikershuus

’t Koaikershuus

Wij hebben de website van t' Koikershuus gemaakt in Wordpress. De website straalt een natuurlijke en neutrale sfeer uit, precies zoals het karakter van het restaurant zelf.

Read More

DeKoffiePod

DeKoffiePod

We hebben een website gecreëerd voor DeKoffiePod, waar bezoekers een inzicht kunnen krijgen in de mensen achter DeKoffiePod en wat de Pod te bieden heeft.

Read More

Mix

Mix

De nieuwe webshop van Mix,  ontwikkeld in Lightspeed! We hebben de zachte pastelkleuren van hun huisstijl in de webshop geïntegreerd. De mooie sfeerbeelden, door Mix zelf aangeleverd, hebben een prominente plek gekregen en sluiten perfect aan bij de kleuren van de webshop.

Read More