Gi-ovo

Home » Gi-ovo

Nieuwe website

De website van Gi-ovo hebben wij gemaakt in  WordPress en sluit perfect aan op de internationale markt doordat de website in 10 talen leesbaar is. We hebben aandacht besteed aan het logisch weergeven van het productaanbod en het consistent doorvoeren van de huisstijl. Ook hebben we ervoor gezorgd dat informatie over de verkoopregio’s van Gi-ovo en geplande evenementen nu nog toegankelijker is.

In nauwe samenwerking met daar-om.nl hebben we de menustructuur van de nieuwe website ontwikkeld. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de gebruikerservaring optimaal is en dat de bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

 

Informatie

 

Gi-ovo

Egg Handling Innovations

h

Nieuwe website

Screenshots

 

Wil jij ook

een goed converterende website?

Andere

projecten

’t Koaikershuus

’t Koaikershuus

Wij hebben de website van t' Koikershuus gemaakt in Wordpress. De website straalt een natuurlijke en neutrale sfeer uit, precies zoals het karakter van het restaurant zelf.

Read More

DeKoffiePod

DeKoffiePod

We hebben een website gecreëerd voor DeKoffiePod, waar bezoekers een inzicht kunnen krijgen in de mensen achter DeKoffiePod en wat de Pod te bieden heeft.

Read More

Mix

Mix

De nieuwe webshop van Mix,  ontwikkeld in Lightspeed! We hebben de zachte pastelkleuren van hun huisstijl in de webshop geïntegreerd. De mooie sfeerbeelden, door Mix zelf aangeleverd, hebben een prominente plek gekregen en sluiten perfect aan bij de kleuren van de webshop.

Read More