Acpununctuur Nijboer

Home » Acpununctuur Nijboer

Nieuwe website

De website van Acupunctuur Nijboer is gemaakt in WordPress. Het streven was om een rustig een natuurlijke sfeer te creëren. Nicolien had de wens om een druppelelement te integreren in de website, als symbool voor het idee dat zelfs een kleine prik een groot effect kan hebben. De druppel is daarom ook een aantal keer terug te vinden in de website. We hebben gekozen voor neutrale kleurtinten en een kalme uitstraling, om zo een gevoel van harmonie en ontspanning te laten zien.

Daarnaast hebben we met veel zorg een nieuw logo ontworpen die perfect aansluit bij de algehele huisstijl.

 

Informatie

 

Acpununctuur Nijboer

Traditionele Chinese Geneeskunde

h

Nieuwe website

Screenshots

 

Wil jij ook

een goed converterende website?

Andere

projecten

’t Koaikershuus

’t Koaikershuus

Wij hebben de website van t' Koikershuus gemaakt in Wordpress. De website straalt een natuurlijke en neutrale sfeer uit, precies zoals het karakter van het restaurant zelf.

Read More

DeKoffiePod

DeKoffiePod

We hebben een website gecreëerd voor DeKoffiePod, waar bezoekers een inzicht kunnen krijgen in de mensen achter DeKoffiePod en wat de Pod te bieden heeft.

Read More

Mix

Mix

De nieuwe webshop van Mix,  ontwikkeld in Lightspeed! We hebben de zachte pastelkleuren van hun huisstijl in de webshop geïntegreerd. De mooie sfeerbeelden, door Mix zelf aangeleverd, hebben een prominente plek gekregen en sluiten perfect aan bij de kleuren van de webshop.

Read More