Opzeggen

Home » Opzeggen

Overname NUGTR

 

Daar-so.nl heeft de website tak van NUGTR per 1 september overgenomen. Dit gedeelte van NUGTR was zwaar verliesgevend en dat zorgde ervoor dat de voortgang van NUGTR websites in het geding kwam. Daarmee ook de website, hosting en mogelijk e-mail van uw bedrijf. Dit willen wij voorkomen en dat is dan ook de reden dat we de prijs helaas sterk MOETEN verhogen.

Al jarenlang managen wij meer dan 200 websites voor MKB ondernemers in Noord Nederland. Zij hebben een professionele hosting en website die SNEL, VEILIG en ACTIEGERICHT is. Zij betalen hier maandelijks €40,- voor en waarderen onze dienstverlening met een 4,8 op de schaal van 5.

Wij vinden het belangrijk om deze wijzigingen door te voeren: 

  • Om ervoor te zorgen dat je website, hosting en email professioneel blijft functioneren
  • Om ervoor te zorgen dat je bedrijf een professionele uitstraling heeft
  • Om ervoor te zorgen dat je website snel en veilig blijft
  • Om ervoor te zorgen dat je website actiegericht (kan/ gaat) worden. Hiervoor hebben we een eenmalige aanbieding lopen voor NUGTR klanten die hun website over willen zetten naar WordPress. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden door te spreken.

Toch opzeggen?

Vul hier het onderstaande formulier in.

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!