Ons team

Home » Ons team

Wie is daar-so.nl?

 

daar-so.nl bestaat uit een klein hecht team dat veel verstand heeft van webdesign en ontwerp. Samen zorgen zij ervoor dat er kwaliteit en gezelligheid wordt geleverd aan klanten en zetten ze graag een stapje extra. 

Thomas Nomden

Thomas Nomden

Teamleider / Webdeveloper

Mark Kranenburg

Mark Kranenburg

Webdeveloper

Iris Brandsma

Iris Brandsma

Webdeveloper

Als stagiair bij daar-so.nl draai ik volledig mee met het team en krijg ik veel verantwoordelijkheid. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ik overal bij betrokken bent en veel leer tijdens mijn stageperiode.

Silvan, Stagiair webdesign

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Succesvol Online

 

Over ons

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050-205 06 76