Ons team

Home » Ons team

Maak kennis met daar-so.nl

We werken in een klein team dat zich vol enthousiasme inzet om voor jou een sterke website neer te zetten. Samen zorgen we ervoor dat er niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een hoop gezelligheid wordt geleverd aan onze klanten. We hebben veelal één aanspreekpunt en zijn altijd op de hoogte van wat er speelt bij onze klanten. Wij kennen jou! Wil je ons ook wat beter leren kennen? Hieronder vind je de toppers van daar-so.nl.

Thomas Nomden

Teamleider / Webdeveloper
thomas@daar-om.nl

Mark Kranenburg

Iris Brandsma

Webdeveloper
iris@daar-om.nl

Wouter Wilbrink

Projectmanager
wouter@daar-om.nl

Annemee Stuut

Webdeveloper
annemee@daar-om.nl

Wat ons zo bijzonder maakt…

Bij daar-so.nl zetten we ons dagelijks in om het internet weer een stukje mooier te maken. Dit voornamelijk door het bouwen van strakke websites, maar we hebben ook de kennis in huis om meer voor onze klanten te doen. We werken namelijk nauw samen met de online marketing specialisten van ons moederbedrijf, daar-om.nl. Door onze kwaliteiten en vaardigheden te bundelen, kunnen we onze klanten daadwerkelijk maatwerk aanbieden.

Het team van daar-so.nl bestaat uit ervaren designers en developers die graag met je meedenken. Allemaal zetten we ons beste beentje voor om jou van een nieuwe, betrouwbare website te voorzien. Wel heeft iedereen nét een andere specialiteit. Zo komen we samen tot de meest creatieve oplossingen en ideeën.

Binnen ons team heerst een informele en toegankelijke sfeer. Daarbij zijn we transparant in onze communicatie. Dat is niet alleen plezierig voor ons als werknemers, maar ook voor jou als klant. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Natuurlijk hechten we grote waarde aan het ontzorgen van onze klanten: we zijn flexibel en schieten je graag te hulp. En we hebben best wel wat humor. Althans, dat vinden we zelf.

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!