Cases

Home » Onze cases
Cases

Het Neefje Van

Project Naam: Het Neefje van Datum: 12 / 2020 Eigenaar: Iris Catagorie: Website Website: hetneefjevan.nlNieuw in Nederland en met trots gemaakt door daar-so.nl: hetneefjevan.nl: een online marketing uitzendbureau voor het MKB Noord-Nederland. Ze...

Cases

Team4recruiters

Nieuw in Nederland en met trots gemaakt door daar-so.nl: www.team4recruiters.nl: een platform voor zelfstandige recruiters en staffing organisaties. Op deze pagina vind je meer uitleg over dit interessante recruitment concept en de rol van daar-so.nl als ontwikkelaar.

Team4recruiters voor zelfstandig recruiters

Ben jij al succesvol online?

Bekijk ook andere diensten

daar-so.nl heeft een gevarieerd team met verschillende specialisten, dat zowel kleine als grote websites bouwt.

SEO

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Succesvol Online

 

Over ons

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050-205 06 76