Cases

Home » Onze cases
Overig, Portfolio

Gi-ovo

Qui quia quia sit voluptas iste ut nesciunt enim 33 maxime porro qui dignissimos molestiae ut ullam corrupti? Et dolor illum ut amet rerum ab dolorem dolor et necessitatibus odio.

Cases

Het Neefje Van

Het Neefje Van is een online marketing uitzendbureau voor het MKB Noord-Nederland. Ze helpen het ambitieuze MKB van de Noordelijke provincies versneld te integreren in een online omgeving. Binnen het bedrijf werken talentvolle studenten die staan te popelen om praktijkervaring op te doen. Onder begeleiding van professionals helpen zij het MKB van Noord-Nederland met groeien en het vergroten van hun online zicht- en vindbaarheid.

Cases

TEAM4recruiters

Nieuw in Nederland en met trots gemaakt door daar-so.nl: www.team4recruiters.nl. TEAM4recruiters is een platform voor zelfstandige recruiters en staffing organisaties. Kom op deze pagina meer te weten over dit interessante recruitment concept en over de rol van daar-so.nl als ontwikkelaar.

Team4recruiters voor zelfstandig recruiters

Ben jij al succesvol online?

Bekijk ook andere diensten

daar-so.nl heeft een gevarieerd team met verschillende specialisten, dat zowel kleine als grote websites bouwt.

SEO

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Online

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050 211 26 46