Stage bij daar-so.nl

Per augustus / september 2020 | stage webdesign | MBO/HBO/WO | ca 6 a 7 maanden

Home » Stageplek Webdesign

Wij willen talentvolle studenten graag helpen met hun ontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om dit te doen in een dynamisch, maar bovenal sfeervol bedrijf.

Wij zoeken daarom gepassioneerde MBO/HBO/WO studenten die, in de periode vanaf augustus / september 2020 2020, meer willen leren van webdesign en WordPress

3 redenen waarom jij dit wilt!

Je gaat o.a. voor verschillende MKB-ers actiegerichte , gebruiksvriendelijke en responsieve websites bouwen

Hard werken om elke dag resultaat te halen, maar ook elke dag veel plezier beleven met het leuke daar-om.nl cq daar-so.nl team

Je werkt samen met ervaren online marketeers, content strategen & website developers, kortom genoeg kennis om je heen

Wat je doet als webdesigner stagiair(e)

Als stagiair webdesign werk je samen met onze huidige webdesigner en website developer aan websites van onze klanten. Je draait mee in een jong maar ervaren team die jou de kneepjes van het vak gaan leren. Je pakt support vragen op en helpt je collega’s bij het bouwen van websites. Hierbij maak je verantwoordelijke design keuzes en plaats je strategische CTA’s waar wij én onze klanten heel erg blij van worden.

Daarnaast werken we nauw samen met daar-om.nl zodat je alles gaat leren van online marketing en hoe websites niet alleen mooi worden maar ook zichtbaar, vindbaar en functioneel worden.

 

Wie zoeken wij?

Wij willen talentvolle studenten graag helpen met hun ontwikkeling. Wij zoeken gepassioneerde MBO/HBO/WO studenten die via hun stage hun kennis willen vergroten op het gebied van online marketing en webdesign. Daarnaast zoeken wij iemand die op de volgende vragen, JA antwoordt:

N

Ben je ondernemend?

N

Durf je klanten te spreken?

N

Heb je (enige) kennis van WordPress?

N

Heb je gevoel voor kleurgebruik / design?

N

Ben je leergierig?

N

Kun je zelfstandig werken?

Waarom daar-om.nl/ daar-so.nl

Daar-so.nl is de dochteronderneming van daar-om.nl. Bij daar-so.nl maken we websites voor het MKB tegen scherpe tarieven. Onze websites converteren goed en zijn gebruiksvriendelijk, zowel voor onze klanten als de bezoeker op de website. Ben je nieuwsgierig naar het werk van daar-so.nl en de relatie tussen daar-om.nl en daar-so.nl kijk dan op hun website.
Daar-om.nl is een snelgroeiend bedrijf dat ambitieuze MKB’ers in staat stelt om te groeien en te innoveren. Je komt in een relatief jong team maar met veel productspecialisten. Dit houdt in dat je van elkaar leert, maar ook samen naar trainingen gaat. Naast het harde werken, hebben wij het erg gezellig met elkaar! Dit zie je terug in de vrijmibo, maar ook alle leuke (personeelsuitjes) die worden georganiseerd.

Als stagiair bij daar-so.nl draai ik volledig mee met het team en krijg ik veel verantwoordelijkheid. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ik overal bij betrokken bent en veel leer tijdens mijn stageperiode.

Silvan, Stagiair webdesign

Solliciteer direct !

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij vragen?

Stel ze aan Thomas!

Telefoonnummer

Adres

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen

Routebeschrijving

daar-so.nl

Succesvol Online

 

Over ons

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven, waar ze inmiddels de Google Premier Partner-status mee hebben verdiend.

Adres gegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen
 info@daar-so.nl
 050-205 06 76