Website Subsidie Groningen | Coronafonds Digitalisering

Home » Website Subsidie Groningen | Coronafonds Digitalisering

De provincie Groningen stelt 750.000 euro beschikbaar uit het Coronafonds om Groningse ondernemers te helpen hun digitale dienstverlening op te zetten, te vernieuwen, of te beveiligen. Digitalisering is een van de economische prioriteiten van de provincie. De subsidie moet Groningse ondernemers helpen om hun concurrentiepositie te verbeteren, door digitaal te verbeteren. 

De exacte spelregels zijn nog niet bekend, maar een aantal dingen weten we al. De subsidie is inzetbaar voor het maken van een nieuwe website en mogelijk ook voor de inzet van online marketing. Omdat de subsidie som relatief klein is verwachten dat we dat de subsidie snel op zal zijn. Heb je interesse, dan raden we aan om snel in actie te komen. Onderaan deze pagina staat een stappenplan.

De voorwaarden zijn in ieder geval:

  • Per onderneming mag er één keer gebruik worden gemaakt van deze subsidie;
  • De kosten moeten minstens €2.142,86,- excl. BTW zijn om in aanmerking te komen voor subsidie;
  • De kosten moeten gemaakt zijn na 1 januari 2021;
  • Online shops zonder fysieke vestiging in de provincie Groningen komen niet in aanmerking voor subsidie;
  • Kosten met betrekking tot verbetering moeten bijdragen aan een veilige digitale transitie. Zodat de winst kan worden behouden of vergroot, het digitale bereik wordt verbeterd en/of de digitale weerbaarheid wordt versterkt;
  • De aan te schaffen producten of diensten moeten worden geleverd door een onafhankelijke leverancier met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van digitalisering;
  • Je kunt 70% van de kosten tot een maximum van €3.000,- vergoed krijgen. Voor de maximale subsidie van €3000  moeten er circa €4300 aan kosten worden gemaakt.

 

Wat kun je verwachten van een website van circa 4300 euro:
– Een aantal verschillende designs zoals voor de homepage, productpagina, vacatures pagina etc.
– Een website die weer fris en bij de tijd is.
– Werkt goed, zowel op mobiel als desktop.
– Er is tijd om de hele structuur van de site goed op te bouwen.
– Je hoeft niet zelf alle teksten op de nieuwe website te plaatsen en uit te lijnen, maar dat wordt voor je gedaan.
– Er is voldoende tijd gespendeerd aan details.
– Een veilige website. 
– Persoonlijk projectmanagement en overleg.

 

Naar verwachting is vanaf 21 juni meer bekend over de digitalisering subsidie. Dit zal te vinden zijn op de website van SNN. Om in aanmerking te komen voor een subsidie moet je doorgaans ook een plan en verscheidene stukken aanleveren. Uit ervaring weten we dat het handig is om daar begeleiding bij te ontvangen. Wij hebben zelf goede ervaringen met subsidieadvieskantoor ruberacia.nl 

 

Stappenplan

1. Bespreek met ons je wensen en wij maken een offerte. Vul ons contactformulier in. 

2. Overleg je subsidieaanvraag met een subsidieadvieskantoor of ga er zelf mee aan de slag.

3. Bij akkoord op de subsidie geef je een akkoord op onze offerte en we gaan aan de slag.

 

 

Ben jij al succesvol online?

Lees meer over daar-so.nl

Snelle, betaalbare en succesvolle websites voor ambitieuze MKB'ers. Daarvoor kun je bij daar-so.nl terecht. Meer weten?

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!