Een snelle website

Home » Snelle website

Server is al goed, nu beter

Jullie website staat al enige tijd op onze server. Wij hebben ons de afgelopen periode ook op het technische gebied sterk ontwikkeld. Omdat het voor veel van onze klanten belangrijk is dat de website zo snel mogelijk laadt voor bezoekers hebben onze technische mensen gezocht naar een oplossing die we onze klanten kunnen aanbieden.

Vanaf nu kunnen jullie bij ons gebruik maken van Varnish, dit verhoogt de laadtijd van jullie website.

Voordelen hogere snelheid

Tijd is geld zegt men vaak, zeker online (vanuit een online marketingperspectief) is dit waar. We hebben bij daar-om.nl en daar-so.nl over de jaren heen veel bezoekers data vergaard en geanalyseerd. We zien dat elke milliseconde dat we kunnen besparen op de laadtijd een positief resultaat heeft op het resultaat van je website. Ook door het (nog altijd) toenemend gebruik van mobiele apparaten om te browsen heeft de noodzaak om een snellere website te heb ben verhoogd. Bovendien heeft de bezoeker een prettigere ervaring.

Hoe werkt het/wat doet het?

Om de snelheid te verbeteren kan optioneel gebruik worden gemaakt van Varnish.
Binnen Varnish wordt de inhoud van pagina’s voor een bepaalde periode bewaard. Dit betekent dat WordPress niet bij ieder verzoek de pagina opnieuw hoeft op te bouwen, en de laadtijden van de HTML verlaagd kunnen worden naar enkele tientallen milliseconden.

Ook zorgt dit voor een extra beveiliging tegen het offline gaan van een website. In het hoogst onwaarschijnlijke geval dat alle servers waar de website op draait onbereikbaar raken zal Varnish namelijk de laatst bekende inhoud doorgeven.

Hoe kan jij er gebruik van maken?

We begrijpen dat je eerst wilt kijken of het voor jou werkt. Daarom willen je Varnish de X PERIODE gratis aanbieden om vrijblijvend te kijken wat het resultaat is in laadtijd.

Je kunt hiervan gebruik maken door te reageren op deze mail of door te bellen. Wij zetten dan Varnish aan voor jouw website en sturen een mail om je op de hoogte te stellen.

Wat kost het?

Na de proefperiode kun je het op ieder gewenst moment bij ons opzeggen. Indien je tevreden bent over het resultaat kun je dit aan laten staan. De kosten hiervoor zijn 10,- per maand. Dit wordt tegelijk met de jaarlijkse weblicentie gefactureerd.

Ik wil meer weten over

Teksten op een website geven sturing aan jouw leads. Dankzij goede website teksten weet jouw potentiële klant precies wat jij voor ze kan betekenen. Daarnaast dragen SEO teksten bij aan jouw online vindbaarheid; ook niet onbelangrijk.

Veel van onze klanten zetten Google Ads in. Waarom? Google Ads is één van de meest logische oplossingen om meer klanten te krijgen. Het uitbesteden van je Google Ads aan onze gecertificeerde specialisten zorgt voor meer rendement én een flinke tijdbesparing! Ben je reeds actief met adverteren op Google? We doen graag een vrijblijvende Google Ads Scan voor je!

Een ander woord voor CRO is conversie optimalisatie. Het is het datagedreven optimaliseren van je website op basis van je (website)bezoekersgedrag. Kort gezegd; hoe krijg je meer kopers uit je websitebezoekers.

Mensen zijn meer online te vinden dan ooit tevoren. Jouw potentiële klanten besteden veel tijd op social media, in hun mailbox en op Google. Daarom is het belangrijk dat jij ook op deze kanalen aanwezig bent met de juiste content. Wij helpen je daar graag bij!

Beeld, of het nu beweegt of niet, is van fundamenteel belang voor jouw content marketing. Visuele content wordt sneller verwerkt door de hersenen dan tekst. Dit maakt fotografie en video tot de ultieme aandachtstrekker.

Ben jij al succesvol online?

Lees meer over daar-so.nl

Snelle, betaalbare en succesvolle websites voor ambitieuze MKB'ers. Daarvoor kun je bij daar-so.nl terecht. Meer weten?

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!