Wij bouwen

Succesvolle websites

Diensten

Wat wij bieden

 

Online Marketing

Dagelijks helpen onze 50 professionals honderden MKB bedrijven aan meer klanten, meer leads en meer kwalitatieve bezoekers. Alles om jouw bedrijf online meer rendement te laten behalen.

Support

Ook nadat je website gereed is en online staat helpen we je graag verder! Wil je bijvoorbeeld extra pagina’s toevoegen en heb je hier zelf geen tijd voor? Of wil je nieuwe foto’s laten maken?

Contact

daar-so.nl is een dochteronderneming van daar-om.nl, een online marketingbureau uit Groningen. daar-om.nl specialiseert zich in online resultaat voor MKB-bedrijven.

Websites voor het MKB

Met ons, Succesvol Online

Snelle websites die goed converteren. Dat is daar-so.nl. Er is gekozen om te werken met pakketten, omdat dit perfect past bij onze doelgroep: het MKB. Het voordeel voor onze klanten is dat we niet steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

Doordat veel onderdelen in onze werkwijze gestandaardiseerd zijn, kunnen we snel websites opleveren. Snel? Ja, de websites binnen pakket 1 en 2 zijn met 45 dagen helemaal klaar voor gebruik! 

Ik ben webdeveloper bij daar-so.nl. Doorgaans werk ik aan de grotere projecten of projecten die om wat voor redenen dan ook buiten de normale manier van werken vallen.

Thomas, Webdeveloper 

De daar-so.nl

Hosting & Onderhoud

 

Naast het standaard technische onderhoud wat bij de weblicentie zit inbegrepen, moet een website natuurlijk ook qua inhoud up-to-date blijven. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de opdrachtgever, maar kan worden uitbesteed aan daar-so. Voor dergelijke werkzaamheden geldt ons support tarief van 80 euro per uur exclusief BTW. Werkzaamheden worden uitgevoerd op verzoek, dus zonder vaste maandelijkse kosten.

Beveiliging

h

Gravityforms

Backups

Licenties

Een kleine greep uit

Onze portfolio

 

Onze beoordelingen

 

De samenwerking met Tim en Mark om het concept om te zetten in een website verliep zeer goed. Door het vakkundige advies van beide heren kunnen wij nu verschillende salesfunnels inrichten. Zo kunnen wij toekomstbestendig groeien als organisatie! Wij kijken dan ook uit naar de verder samenwerking.

Roel van der Veen

Mark Kranenburg heeft mijn website uitstekend ge-update. Ik ben uitermate blij dat ik hem daarbij de vrije had heb gelaten en dat hij deze update zo heeft gedaan als ik (impliciet) graag had gewild. Een aanrader dus voor iedereen wat mij betreft die een update van haar of zijn website wil!
Wim Jurg

Daar-So heeft mijn website gebouwd. Top service, heel prettig contact! Ik heb veel handige tips gekregen. De bereikbaarheid was heel goed, ook 's avonds heb ik steeds kunnen overleggen - wat voor mij ideaal was.
Rosalie Wubs

daar-so.nl

Site Ontwikkeling

 

Over ons

Welkom bij daar-so.nl, een kleinschalig webdesign bureau uit Groningen. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om MKB'ers te voorzien van een snelle en succesvolle website. In samenwerking met ons moederbedrijf daar-om.nl hebben we zo al vele bedrijven weten te helpen met hun online groei.

Sinds kort wordt er voor websitewerkzaamheden samengewerkt met NUGTR.
Heb je vragen hierover? Neem contact met ons op!