Tijdloos Huidinstituut

Home » Tijdloos Huidinstituut

Nieuwe website

De website van Tijdloos hebben we gemaakt in WordPress. De focus lag op het creëren van een serene en ontspannen sfeer die perfect past bij Tijdloos. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van rustgevende natuurlijke tinten en zachte, ronde vormen in het design. We hebben ervoor gezorgd dat de kleuren van het logo en de afbeeldingen overvloeien in de website. Bovendien sluiten de kleuren prachtig aan bij de aangeleverde afbeeldingen.

 

Informatie

 

Tijdloos Huidinstituut

Schoonheidsspecialist

h

Nieuwe website

Screenshots

 

Wil jij ook

een goed converterende website?

Andere

projecten

’t Koaikershuus

’t Koaikershuus

Wij hebben de website van t' Koikershuus gemaakt in Wordpress. De website straalt een natuurlijke en neutrale sfeer uit, precies zoals het karakter van het restaurant zelf.

Read More

DeKoffiePod

DeKoffiePod

We hebben een website gecreëerd voor DeKoffiePod, waar bezoekers een inzicht kunnen krijgen in de mensen achter DeKoffiePod en wat de Pod te bieden heeft.

Read More

Mix

Mix

De nieuwe webshop van Mix,  ontwikkeld in Lightspeed! We hebben de zachte pastelkleuren van hun huisstijl in de webshop geïntegreerd. De mooie sfeerbeelden, door Mix zelf aangeleverd, hebben een prominente plek gekregen en sluiten perfect aan bij de kleuren van de webshop.

Read More